Thursday, August 6, 2020

Ce este proteina din albuș de ou și de ce sunt recomandate suplimentele care o conțin

Magazinele care comercializează suplimente alimentare includ în oferte și proteine din albuș de ouStudiile arată că ouăle întregi, nu doar albușul, sunt foarte eficiente pentru a crește în masa musculară. Spre exemplu, în studiul publicat de American Journal of Clinical Nutrition, s-a ajuns la concluzia că bărbații care consumă ouă sau proteine din albuș de ou, imediat după ce desfășoară un antrenament, trec printr-o stimulare mai bună a sintezei de proteine, coparativ cu persoanele care nu consumă ouă.


Ce este gama de proteine din albuș de ou?

Proteinele din albuș de ou sunt obținute, după cum este simplu de intuit, din albușul de ou, și se prezintă sub forma de praf pentru shake, un produs ideal pentru toate persoanele care își doresc să ia rapid o porție de proteine fără să fie nevoie de gătit și pregătiri speciale. Aceste pulberi sunt o alegere perfectă în special pentru persoanele foarte ocupate.

Ce beneficii au proteinele din albuș de ou?

Cel mai important avantaj al produselor cu aceasta denumire constă în faptul că deși sunt comercializate în general sub formă procesată, au un conținut foarte ridicat de proteine, ceea ce se va dovedi extrem de benefic, în special în cazul persoanelor care au o dietă specifică. De asemenea, produsele nu au în compoziția lor grăsimi. Un astfel de produs poate să susțină cu succes tot ce înseamnă obiectiv de antrenament și este cea mai bună soluție pentru persoanele care merg la sală.

De ce ar trebui să fie alese proteinele din albuș de ou?

Pulberile obținute din albuș de ou sunt naturale și oferă substanțe nutritive de care organismul are nevoie. Pulberea din albuș de ou este bogată în proteine, rolul acestora fiind acela de a ajuta și la creșterea sau menținerea masei musculare în formă. De asemenea, pulberea de proteine din albuș de ou are rolul de a susține organismul în momentul în care sunt practicate exerciții precum ridicarea de greutăți, când se execută circuite de exerciții sau atunci când dieta este predominant proteică.

Deoarece aceste proteine din albuș de ou nu conțin grăsimi și nici zaharuri, avantajul este că pot fi introduse inclusiv în diete speciale, în diverse preparate, nu doar în shake-uri.

Proteinele au un efect dovedit de a crește masa musculară și de a o menține organismul în formă. În plus, creatina prezentă în albușul de ou are rolul de a îmbunătăți considerabil performanța fizică atunci când sunt efectuate serii de exerciții succesive și de scurtă durată, dar care implica intensitate majoră. Efectele benefice se pot observa atunci când se administrează în fiecare zi 3 grame de creatină.

Pentru a fi obținute cele mai mari rezultate se recomandă ca pulberea să fie preparată conform instrucțiunilor de pe ambalaj, în apa sau în lapte, și administrată după sau înaintea antrenamentului. Pulberea poate fi consumată la orice ora și va contribui la creșterea aportului de proteine.

Aceste pulberi proteice din albuș de ou sunt o soluție ideală pentru începerea zilei în forță, pot fi incluse în micul dejun și vor ajuta orice persoană să ajungă la cele mai bune performanțe în timpul zilei.

Ce conține pudra proteică Ovowhite de la High Energy?

Motivul pentru care Ovowhite pornește cu un mare avantaj este acela că reprezintă o proteină 100% naturală pură din albuș de ou. Este o pudră ce se dizolvă instant, cu o compoziție simplă, ceea ce face ca proteina să fie mai ușor de digerat în comparație cu alte proteine ​​cum ar fi zerul, carnea, legumele etc.

În plus, Ovowhite conține toți aminoacizii esențiali pe care corpul nostru nu îi poate produce. Unii aminoacizi sunt conținuți în cantități mai mari – glutamină, serină și lizină, dar conține și aminoacizi cu catenă ramificată (BCAA), cum ar fi leucină, izoleucină și valină – aceștia vor forma diferitele proteine ​​responsabile pentru menținerea și creșterea masei musculare.

Pudra proteică din albuș de ou, Ovowhite, conține și vitamine precum biotină, vitamine B2 dar și numeroase minerale precum magneziu, fosfor, potasiu și acid folic.

No comments:

Post a Comment