Monday, January 6, 2020

Ce implicatii are activitatea unei firme de contabilitate

Cu siguranta ne putem gandi ca alegerea unui contabil sau a unei firme de contabilitate poate fi pana la urma o loterie.


Externalizarea serviciilor de contabilitate a devenit foarte apreciata de majoritatea firmelor, deoarece exista unele avantaje foarte mari.
Probabil ne gandim ca alegerea unui contabil sau a unei firme de contabilitate poate fi pana la urma o loterie.
In primul rand, costurile ce tin de evidenta contabila sunt mult mai scazute, comparativ cu cele ale propriului departament de contabilitate. Potrivit statisticilor, economisim cu pana la 50% daca facem un contract cu o firma de contabilitate, comparativ cu salariul unui contabil propriu.
In cazul oricarei firme de contabilitate, se va semna o polita de asigurare profesionala, ceea ce inseamna ca aceasta este raspunzatoare in fata legii in cazul unei erori, iar firma dumneavoastra nu va avea nici o implicare in acest caz.
Daca detineti un business, atunci stiti despre controalele fiscale ce au loc periodic. O firma de contabilitate va va asista pe durata acestor verificari, fiind totodata cea care va reprezinta.
Contabilitatea unei firme este foarte complexa, de aceea, aveti nevoie de personal calificat. In acest mod, dumneavoastra va veti putea ocupa de alte aspecte, cum ar fi organizarea.
In domeniul legislativ exista modificari foarte dese, dar contabilii sunt la curent cu acestea, pentrua realiza o evidenta fiscala in concordanta cu normele impuse de stat.
Firma de contabilitate va supraveghea in permanenta toate documentele, iar in acest mod declaratiile catre ANAF vor fi trimise la timp, pentru a nu exista sanctiuni.
Marea majoritate a firmelor de contabilitate au foarte mare experienta in acest domeniu, deoarece isi desfasoara activitatea de ani de zile, reusind sa indeplineasca cu succes toate cerintele.
Fiecare afacere are particularitatile sale, de aceea, o firma de contabilitate se informeaza initial cu privire la datele companiei, ca mai apoi sa ofere servicii personalizate.
Activitatea firmelor de contabilitate este transparenta, iar dumneavoastra aveti accesul in permanenta la orice informatii sau documente referitoare la situatia contabilitatii.
Cateva din beneficiile pe care le aduce un expert ar fi o gestionare buna, realizand statistici care sa arate raportul dintre profit si pierderi, tine evidenta salariilor, precum si a documentelor relevante.
Totodata, un contabil te poate ajuta cu idei despre cum sa investesti banii intr-un mod profitabil, reducand sansele de a da faliment.
Un expert contabil in Bucuresti este esential pentru orice firma, deoarece lui ii sunt incredintate toate informatiile si resursele unei intreprinderi, fiind, fara indoiala, calea cea mai sigura de mentinere a unei afaceri prospere, in care este pastrata  o evidenta clara. Sunt totodata respectate si  rigorile fiscale.
Concluzionand, firmele de contabilitate pot asigura o buna gestionare a laturii financiare din orice afacere, indiferent de profilul acesteia.  Timpul este foarte important in orice domeniu, de aceea, contabilul trebuie sa realizeze in timp optim toate operatiunile, pentru a asigura un flux de informatii.
Asadar, putem spune despre contabilitate ca este cea care monitorizeaza intreaga activitate dintr-o firma.
Dacă dorești să faci parte dintr-un colectiv de profesioniști sau să apelezi la servicii de contabilitate vă așteptăm la sediul firmei de contabilitate, ContabilServ. Informațiile necesare le găsiți pe pagina de contact.

Daca iti doresti sa lucrezi cu o firma de contabilitate care sa iti ofere servicii de contabilitateconsultanta fiscala sau servicii de salarizare de calitate, puteti apela la ContabilServ.

Articole din acelasi domeniu:

Criterii de alegere ale unui expert contabil din Bucuresti

Beneficiile colaborarii cu o firma de contabilitate

Ce sunt serviciile de salarizare?

Cat de mult ajuta un soft de contabilitate o societate?

Cat de importante sunt serviciile de contabilitate de calitate

No comments:

Post a Comment