Monday, December 2, 2019

E mai bine cu pijamale sau fără? Ce tip de pijama preferi?

Ei bine, știm că sunt femei care detestă pijamalele, poate pentru că nu se simt confortabil în ele, nu găsesc pijamale în care să se simtă cu adevărat relaxate și confortabile în ele sau efectiv au fost forțate de către părinți toată copilăria să poarte pijamale.



Însă iubitoarele de pijamale se împart în trei mari categorii. Indiferent de preferințele pe care le ai, am  făcut o selecție în care sigur te vei regăsi și tu.

Pijamale cu pantaloni lungi

Dacă multe dintre pijamalele tale au pantaloni lungi atunci aici este categoria ta . Fie că porți pijamale cu pantaloni groși sau subțiri, fie că sunt din bumbac, pijamale din mătase, din satin, largi sau mulați acestea sunt preferatele tale.
Sunt multe dintre iubitoare de pijamale din această categorie care poartă pantaloni lungi în casă dar nu dorm neapărat cu ei. Și astfel intră și în altă categorie.
Tot în această categorie există marile amatoare de pijamale cu nasturi cum sunt de exemplu pijamalele de damă de la Misstero Ocean Blue Lace sau pijamale din mătase Sierra Silk Swarovski. Însă sunt multe care aleg modele de pijamale mai simple.
Aproape în unanimitate am ajuns la concluzia că cel mai important factor la alegerea unei pijamale este materialul și modelul. Trebuie să fie plăcut la atingere, moale, confortabil sau mătăsos precum pijamale din mătase.
O nouă surpriză la categoria “pantaloni lungi” a fost modelul bluzei de pijama care chiar nu contează. Fetelor le plac toate modelele de top. Se pare că atâta timp cât pantalonii sunt lungi, în partea de sus pot purta de la maiou la tricou sau cămașă. Aici aleg în funcție de sezon, de cât de cald e în casă sau de cât de friguroase sunt.

Pijamale cu pantaloni scurți

Că e iarnă sau vară tot pantaloni scurți au la pijamale. Singura diferențiere pe sezoane se face la partea de sus. Pentru vară aleg pijamale cu top cu bretele subțiri sau tricou, iar pentru iarnă aleg bluze cu mânecă lungă sau bluze tip cămașă. Diferența față de categoria anterioară este că aici nu renunță niciuna la pantaloni atunci când se bagă în pat.
De exemplu un tip de pijama de damă cu pantaloni scurți cu bluză tip cămașă amintit mai sus sunt pijamalele Perla Peach de la Misstero sau top cu bretele subțiri precum set mătase Fedora Lace.

Pijamale tip cămasă fără pantaloni

Sunt o parte din iubitoarele de cămăși de noapte, de la foarte sexy la foarte simple cu bretele, cu mâneci lungi sau tip cămasă din mătase lungă.
A doua subcategorie este cea care se intersectează cu iubitoarele de pantaloni lungi. Ele preferă să doarmă fără pantaloni, dar îi poartă prin casă cu plăcere. Tot aici le-am încadrat și pe cele care urăsc pijamalele. Ei bine, da! Ele există. Și nu își cumpără niciodată pijamale, ci doar niște tricouri de dormit. Cu mesaje, cu desene, imprimeuri sau simple, important e să fie confortabile.
Sursa: Adnews

No comments:

Post a Comment