Thursday, February 20, 2020

ContabilServ ofera servicii de contabilitate profesionale

ContabilServ este o firma de contabilitate din Bucuresti, membra CECCAR, formata dintr-o echipa de profesionisti experti contabili, consultanti fiscali, manageri bine pregatiti cu o experienta de peste 10 ani.

ContabilServ ofera servicii complete de contabilitate, servicii de consultanta fiscala, servicii de salarizare si resurse umane la preturi mici dar la un inalt standard de calitate.
Principala suita software sau soft de contabilitate cu care lucreaza ContabilServ pentru serviciile de contabilitate este suita software furnizată de SagaSoft: Saga C și Saga PS. Au dezvoltat alături de partenerii lor în timp posibilitatea de a importa facturi și chitanțe / încasări din diferite programe de facturare – cum ar fi platforma SmartBill – ușurând astfel munca de echipă realizată în folosul clientului.
“Suntem mandri sa oferim clientilor solutii revolutionare care sa usureze activitatea zilnica – mai ales in departamentul financiar-contabil – solutii care sunt adaptate noilor tehnologii.”

Win Mentor ERP

Conceput pentru a respecta cerințele pieței actuale de servicii de contabilitate , programul cuprinde instrumente integrate pentru stocarea, analiza și raportarea rapidă a informațiilor permițând astfel managerilor accesul rapid la informațiile contabile și de gestiune.
“Suntem mereu alături de partenerii noștri, prin implicare, comunicare, responsabilitate și profesionalism, oferindu-le siguranța afacerii lor prin prestarea unor servicii de calitate de contabilitate și consultanță fiscală.”

Servicii de contabilitate

Pentru o administrare eficienta a afacerii dumneavoastra, firma noastra va pune la dispozitie urmatoarele servicii de contabilitate:
  • infiintari societati comerciale si operatiuni privin relatia cu Registrul Comertului;
  • raportari lunare / trimestriale / semestriale / anuale;
  • asistenta privind completarea documentelor primare/ justificative
  • raport lunar de activitate;
  • servicii complete de evidenta contabila;
  • servicii de resurse umane si salarizare;
  • servicii de consultanta fiscala;
  • expertize contabile si opinii specializate.

Cui ne adresam?

Serviciile oferite de firma de contabilitate Contabilserv, se adreseaza clientilor care desfasoara activitati economice in toate sectoare de activitate, echipa noastra de profesionisti avand o experienta de lucru de peste 10 ani in domeniul prestarii de servicii de contabilitate si evidenta contabila financiara si de gestiune.

Servicii consultanta fiscala

ContabilServ.ro va asigura cu promtitudine si profesionalism si de o calitate ireprosabila toata gama de servicii de evidenta financiar-contabila si de gestiune, servicii de salarizareservicii de consultanta fiscala, servicii de expertiza contabila sau servicii de refacere evidenta contabila.
Serviciile de consultanta fiscala se acorda pe baza de contract de servicii. Pentru detalii privind servicii de contabilitate , va rugam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail.

Servicii salarizare si resurse umane

Firma de contabilitate va ofera o gama complete de servicii de salarizare cu scopul obtinerii unei evidente contabile de o calitate ridicata, evidenta contabila care sa vina în ajutorul conducerii societatii la fundamentarea deciziilor de organizare a activitatii pentru o profitabilitate crescuta si pentru evitarea eventualelor probleme in cazul controalelor fiscale.
Externalizarea serviciilor de resurse umane si salarizare au ca scop cresterea eficientei in afacerea dumneavoastra.
Daca aveti nevoie de servicii si consultanta financiar-contabila nu ezitati sa contactati ContabilServ

Articole din acelasi domeniu:

Criterii de alegere ale unui expert contabil din Bucuresti

Beneficiile colaborarii cu o firma de contabilitate

Ce sunt serviciile de salarizare?

Cat de mult ajuta un soft de contabilitate o societate?

Cat de importante sunt serviciile de contabilitate de calitate

No comments:

Post a Comment