Tuesday, January 29, 2019

Rent a car, un serviciu tot mai popular cu fiecare an

Din necesitate au aparut astfel FIRMELE DE RENT A CAR care reprezinta solutia optima pentru situatii neprevazute deoarece iti ofera posibilitatea de a inchiria pe o perioada limitata o masina ieftina sau scumpa, fara sofer sau chiar masina CU SOFER.

Se poate intampla cel putin o data in viata sa apara o situatie neprevazute si sa ai nevoie sa te deplasezi in timp util dintr-un loc in altul. Insa ce poti face daca nu ai o masina?
INCHIRIEREA UNUI AUTOTURISM fara sofer este un serviciu foarte apreciat de oameni si oferit de firmele care au ca activitate si furnizarea de masini. Serviciul este profesionist si are multe avantaje si de aceea a devenit foarte popular odata cu trecerea anilor.
Daca nu ai o masina in proprietate sau ti s-a intamplat sa faci un accident si nu ai alta masina la schimb pentru ati rezolva problemele de zi cu zi este foarte usor sa apelezi la o FIRMA DE INCHIRIERI MASINI din oras. Un astfel de serviciu ofera autoturisme bune care au ca scop principal siguranta clientilor sai.

CARE ESTE PROCEDURA DE INCHIRIERE?

Procedura de inchiriere a unei masini este una destul de simpla si rapida si presupune doar sa ai o anumita suma de bani, sa-ti alegi modelul de masina dorit, sa semnezi un contract si un proces verbal de predare-primire.
Este bine de stiut ca toate masinile au obligatoriu ITP-ul facut, politele de asigurare RCA si CASCO. De asemenea au vignietele, rovinietele si taxele de poduri si de autostrada platite, incluse in pretul de inchiriere al masinii.
Pentru a putea inchiria o masina trebuie sa ai cel putin 21 de ani si sa prezinti o serie de acte obligatorii: cartea de identitate sau buletinul, permisul de conducere dar sa nu fii sofer incepator. Pretul pentru inchirierea unei masini poate fi de minim 21 de euro corespunzator unui autoturism DACIA LOGAN.
Firmele de RENT A CAR ofera masini de diferite clase, care sunt in general noi sau in stare foarte buna de functionare.

AVANTAJELE RENT A CAR SI ASPECTE DE CARE TREBUIE SA TII CONT

RENT A CAR iti ofera posibilitatea de a folosi o masina buna cand ai nevoie si nu trebuie sa faci investitii financiare pentru a cumpara un autoturism personal.
Cu siguranta poti scapa de grija de a cheltui bani pentru ITPREVIZIE TEHNICA AUTO, anumite reparatii periodice si cheltuieli regulate care se fac in cazul in care ai propria masina. Te poti bucura de timpul tau liber cand vrei si te poti deplasa rapid in locurile dorite chiar daca nu ai o masina a ta.
Daca se opteaza pentru o masina de ultima generatie desigur pretul este mai mare. Pentru a-ti face o parere in legatura cu preturile de inchiriere este indicat sa studiezi piata in acest domeniu si sa afli toate ofertele acestor firme rent a car precum COMPACT RENT A CAR.
Poti beneficia si de alte avantaje ale acestor companii si care se refera la posibilitatea de a avea lanturi de iarna, scaun pentru copil, roof sau un portbagaj in plus, sistem GPS, sofer.
De asemenea exista posibilitatea de a fi preluat de o masina de la aeroport, de a fi transportat intr-un loc anume sau de a preda masina in alt oras decat cel in care ai inchiriat-o. Toate aceste extraoptiuni se platesc si deci costurile de inchiriere cresc.
Inchirierea unei masini este mai profitabila decat sa iei un taxi mai ales daca vrei sa parcurgi distante mari. Apeleaza la SERVICIUL RENT A CAR Bucuresti, deoarece timpul este pretios, face parte din viata ta si nu trebuie sa-l risipesti fara rost.
Sursa: ADNEWS

No comments:

Post a Comment