Monday, January 28, 2019

Mentine-ti afacerea organizata cu o firma de contabilitate din Bucuresti!

O echipa de contabili profesionisti poate fi exact ceea ce ai nevoie pentru a-ti duce afacerea la un alt nivel. Vorbind despre mai multe persoane care sa se ocupe de registrele contabile din firma, este clar ca rezultatele vor fi mult mai bune, comparativ cu activitatea unui singur contabil.
Orice detinator al unei afaceri isi doreste sa reduca costurile de productie si sa creasca profitul. De aceea, rolul unei firme de contabilitate este acela de a ne oferi sugestii si liste de optiuni.

Pe langa obiectivele pe termen scurt, sunt importante si cele pe termen lung. Acestea se vor realiza numai daca evolutia companiei este una constanta.
Rolul unei firme de contabilitate din Bucuresti nu se rezuma doar la intreprinderile foarte bine rezvoltate, care dispun de un capital semnificativ, ci si la companiile private mici, care sunt in plin proces de dezvoltare.
Conform statisticilor, o companie care apeleaza la serviciile unei firme de contabilitate economiseste cu pana la 40% din cheltuielile lunare, comparativ cu o firma care isi angajeaza propriul contabil.

Diferentele dintre contabilitatea manageriala si contabilitatea financiara

Contabilitatea este alcatuita din doua mari componente, contabilitate manageriala si contabilitate financiara, care sunt interdependente. Cea mai mare diferenta este aria acestora.
Contabilitatea financiara este destinata inregistrarii tuturor tranzactiilor cu agentii externi. Aceasta latura a contabilitatii trebuie sa determine periodic situatia firmei, prin realizarea unor documente de sinteza.
Contabilitatea manageriala, denumita si contabilitate de gestiune este realizata si de catre o firma de contabilitate din Bucuresti. Aceasta este o baza de informatii de unde managerii firmelor se informeaza, in vederea luarii unor decizii. De aceea, se intocmesc rezultate analitice si acte ce stabilesc costurile de productie.

Utilizati urmatoarele date pentru servicii de contabilitate in Bucuresti:

Email: office@contabilserv.ro
Telefon: (+40)728-96-45-70
Adresa: Strada 9 Mai 45A, sector 6, Bucuresti

Contabil Serv va sta la dispozitie cu servicii de contabilitate.

No comments:

Post a Comment