Tuesday, January 29, 2019

Rent a car, un serviciu tot mai popular cu fiecare an

Din necesitate au aparut astfel FIRMELE DE RENT A CAR care reprezinta solutia optima pentru situatii neprevazute deoarece iti ofera posibilitatea de a inchiria pe o perioada limitata o masina ieftina sau scumpa, fara sofer sau chiar masina CU SOFER.

Se poate intampla cel putin o data in viata sa apara o situatie neprevazute si sa ai nevoie sa te deplasezi in timp util dintr-un loc in altul. Insa ce poti face daca nu ai o masina?
INCHIRIEREA UNUI AUTOTURISM fara sofer este un serviciu foarte apreciat de oameni si oferit de firmele care au ca activitate si furnizarea de masini. Serviciul este profesionist si are multe avantaje si de aceea a devenit foarte popular odata cu trecerea anilor.
Daca nu ai o masina in proprietate sau ti s-a intamplat sa faci un accident si nu ai alta masina la schimb pentru ati rezolva problemele de zi cu zi este foarte usor sa apelezi la o FIRMA DE INCHIRIERI MASINI din oras. Un astfel de serviciu ofera autoturisme bune care au ca scop principal siguranta clientilor sai.

CARE ESTE PROCEDURA DE INCHIRIERE?

Procedura de inchiriere a unei masini este una destul de simpla si rapida si presupune doar sa ai o anumita suma de bani, sa-ti alegi modelul de masina dorit, sa semnezi un contract si un proces verbal de predare-primire.
Este bine de stiut ca toate masinile au obligatoriu ITP-ul facut, politele de asigurare RCA si CASCO. De asemenea au vignietele, rovinietele si taxele de poduri si de autostrada platite, incluse in pretul de inchiriere al masinii.
Pentru a putea inchiria o masina trebuie sa ai cel putin 21 de ani si sa prezinti o serie de acte obligatorii: cartea de identitate sau buletinul, permisul de conducere dar sa nu fii sofer incepator. Pretul pentru inchirierea unei masini poate fi de minim 21 de euro corespunzator unui autoturism DACIA LOGAN.
Firmele de RENT A CAR ofera masini de diferite clase, care sunt in general noi sau in stare foarte buna de functionare.

AVANTAJELE RENT A CAR SI ASPECTE DE CARE TREBUIE SA TII CONT

RENT A CAR iti ofera posibilitatea de a folosi o masina buna cand ai nevoie si nu trebuie sa faci investitii financiare pentru a cumpara un autoturism personal.
Cu siguranta poti scapa de grija de a cheltui bani pentru ITPREVIZIE TEHNICA AUTO, anumite reparatii periodice si cheltuieli regulate care se fac in cazul in care ai propria masina. Te poti bucura de timpul tau liber cand vrei si te poti deplasa rapid in locurile dorite chiar daca nu ai o masina a ta.
Daca se opteaza pentru o masina de ultima generatie desigur pretul este mai mare. Pentru a-ti face o parere in legatura cu preturile de inchiriere este indicat sa studiezi piata in acest domeniu si sa afli toate ofertele acestor firme rent a car precum COMPACT RENT A CAR.
Poti beneficia si de alte avantaje ale acestor companii si care se refera la posibilitatea de a avea lanturi de iarna, scaun pentru copil, roof sau un portbagaj in plus, sistem GPS, sofer.
De asemenea exista posibilitatea de a fi preluat de o masina de la aeroport, de a fi transportat intr-un loc anume sau de a preda masina in alt oras decat cel in care ai inchiriat-o. Toate aceste extraoptiuni se platesc si deci costurile de inchiriere cresc.
Inchirierea unei masini este mai profitabila decat sa iei un taxi mai ales daca vrei sa parcurgi distante mari. Apeleaza la SERVICIUL RENT A CAR Bucuresti, deoarece timpul este pretios, face parte din viata ta si nu trebuie sa-l risipesti fara rost.
Sursa: ADNEWS

Hardbody: Arginina

Arginina reprezintă un aminoacid considerat neesențial, cu rol important în creșterea și dezvoltarea normală. Poate fi considerat esențial în anumite etape ale vieții precum copilărie, pubertate deoarece stimulează secreția hormonului de creștere (HG) fiind necesară pentru creșterea corectă și dezvoltare.

Funcțiile argininei

  • Stimulează secreția hormonului de creștere.
  • Mărește sinteza proteica, deci mărește masa musculară.
  • Intervine în metabolismul nitrogenului; se implică în conservarea echilibrului dintre nitrogen și dioxidul de carbon.
  • Stimulează sistemul imunologic; este implicată direct în menținerea și repararea acestuia.
  • Îmbunătățește sistemul circulatoriu și activitatea cardiacă.
  • Stimulează libidoul și îmbunătățește potența sexuală.
  • Reprezintă un important agent antiîmbătrânire.

Acțiunea argininei

Arginina accelerează recuperarea după exercițiu fizic prin efectul pozitiv asupra sistemului imunologic și poate afecta nivelele Hormonului de Creștere (GH) cu un efect pozitiv asupra creșterii musculare.
Secretat de glanda pituitară, Hormonul de Creștere (GH) stimulează mărirea masei musculare. Această acțiune se realizează toată viața, dar este foarte important în copilărie datorită indicelui rapid de creștere. În consecință mărește sinteza proteică iar rezultatul se concretizează prin mărirea masei musculare.
Mărește transportul aminoacizilor în celule musculare în sinteza proteinei musculare. Organismul transformă acest aminoacid în oxid nitric. Funcția pe care o realizează este de relaxare deoarece micșoareză presiunea arterială.
Relaxează vasele sanguine și stimulează circulația, fluxul sanguin se mărește în întreg organismul. De aceea arginina este benefică atât pentru inima cât si pentru îmbunătățirea potenței sexuale (un ajutor dublu pentru bărbații în vârstă cu activitate sexuală activă).
L-arginina mărește libidoul și intensitatea senzațiilor în timpul actului sexual. Joacă un rol fundamental în Ciclul Urinei, de la dezintoxicarea amoniacului produs în metabolismul proteinelor și în normalizarea nitrogenului metabolismului muscular.
L-arginina se transformă în L-ornitină, după care se retransformă din nou în L-arginina. Cei doi aminoacizi joacă un rol sinergic și de aceea se încorporează împreună în suplimentele nutriționale. Datorită efectului vasodilatator ce provoacă stimularea circulației sangvine este foarte util pentru problemele de varice.
Stimulează producerea colagenului favorizând elasticitatea vaselor sanguine. Odată cu înaintarea în vârstă nivelul hormonului de creștere scade și cu aceasta apar o serie de probleme degenerative. O doză adecvată de arginină poate să evite apariția acestor probleme.

Doze recomandate 

Atât la barbati cât si la femei, se folosesc zilnic intre 1,5 pâna la 3 gr. Pentru a mari eficacitatea acestui supliment, luati L-arginina pe stomacul gol, sau dupa masa bogata in carbohidrati si putine proteine.
Nu depasiti un total de 5 gr/zi. Personal recomand o doza de 3 gr de L-arginina inainte de a dormi, pentru a mari efectul de stimulare a Hormonului de Crestere, deoarece acest tip de hormon se secreta in timpul somnului de noapte.
Sursa: Hardbody

Monday, January 28, 2019

KMG Auto: Operatiuni service auto

KMG Line Auto Center a cautat de-a lungul timpului sa evolueze si sa ofere clientilor o gama cat mai completa de servicii specifice unui service auto modern. Am luptat intotdeauna sa multumim clientii in speranta ca ne vor recomanda la randul lor si altor posesori de automobile. MISIUNE INDEPLINITA ! Ne-au recomandat si ne recomanda in continuare cu deosebita placere.
KMG Line Auto Center ofera o gama completa de operatiuni specifice unui service auto, piesele si produsele folosite sunt atent selectionate astfel incat sa putem garanta pentru cea mai buna calitate. De asemenea piesele sunt achizitionate de la producatori cunoscuti de piese auto astfel incat sa aveti intotdeauna garantia competitivitatii preturilor noastre.
Personalul KMG Line Auto Center participa la sesiuni de training si specializare tehnica la intervale regulate de timp pentru a putea tine pasul cu ritmul in care evolueaza tehnologia si sistemele electronice la masinile de ultima generatie.
Utilizam echipamente de diagnoza auto de inalta clasa care beneficiaza de update-uri regulate ale softurilor, pentru a putea activa la un nivel maxim de acuratete in orice moment, dar si pentru orice marca auto.

CONSTATARE DAUNE

KMG Auto are punct de constatari daune si ofera consiliere pe tot parcursul procesului de intocmire a dosarului si reparatie a autovehiculului, legatura directa cu atelierul, deschiderea dosarului, servicii profesionale de tractare si inspectia tehnica periodica (ITP).

MECANICA AUTO

Oferim o gama completa de servicii de mecanica auto precum revizii, frane, directie, suspensie sau esapament. Va putem ajuta cu totul, de la schimbarea uleiului pana la schimbarea motorului autovehiculului. Putem rezolva orice problema atat pe vehiculele straine, cat si pe cele autohtone.

DIAGNOZA COMPUTERIZATA

Oferim servicii de diagnoza computerizata, identificarea, interpretarea si stergerea erorilor intermitente sau permanente pentru toate brandurile auto. Diagnoza auto computerizata poate oferi informatii utile despre sistemele electrice si electronice ale autovehiculelor.

REVIZIE SI ELECTRICA

Revizii periodice sau totale, verificare sisteme de franare, de racire, circuite electrice, pornire motor, unitati de control, semnalizare. Placutele si discurile de frana asigura buna functionare a sistemului de franare. Uleiul trebuie schimbat indiferent daca s-a atins sau nu rulajul anual.

VOPSITORIE SI TINICHIGERIE

Se pot executa operatii de vopsire partiala sau totala cu vopsea normala, metalizata sau perlata, redresarea caroseriei, sudura in argon sau in puncte de aluminiu sau redresarea sau inlocuirea elementelor de caroserie. Vopseaua este pregatita in laborator computerizat astfel culoarea va fi exact cea pe care o doriti.

Mentine-ti afacerea organizata cu o firma de contabilitate din Bucuresti!

O echipa de contabili profesionisti poate fi exact ceea ce ai nevoie pentru a-ti duce afacerea la un alt nivel. Vorbind despre mai multe persoane care sa se ocupe de registrele contabile din firma, este clar ca rezultatele vor fi mult mai bune, comparativ cu activitatea unui singur contabil.
Orice detinator al unei afaceri isi doreste sa reduca costurile de productie si sa creasca profitul. De aceea, rolul unei firme de contabilitate este acela de a ne oferi sugestii si liste de optiuni.

Pe langa obiectivele pe termen scurt, sunt importante si cele pe termen lung. Acestea se vor realiza numai daca evolutia companiei este una constanta.
Rolul unei firme de contabilitate din Bucuresti nu se rezuma doar la intreprinderile foarte bine rezvoltate, care dispun de un capital semnificativ, ci si la companiile private mici, care sunt in plin proces de dezvoltare.
Conform statisticilor, o companie care apeleaza la serviciile unei firme de contabilitate economiseste cu pana la 40% din cheltuielile lunare, comparativ cu o firma care isi angajeaza propriul contabil.

Diferentele dintre contabilitatea manageriala si contabilitatea financiara

Contabilitatea este alcatuita din doua mari componente, contabilitate manageriala si contabilitate financiara, care sunt interdependente. Cea mai mare diferenta este aria acestora.
Contabilitatea financiara este destinata inregistrarii tuturor tranzactiilor cu agentii externi. Aceasta latura a contabilitatii trebuie sa determine periodic situatia firmei, prin realizarea unor documente de sinteza.
Contabilitatea manageriala, denumita si contabilitate de gestiune este realizata si de catre o firma de contabilitate din Bucuresti. Aceasta este o baza de informatii de unde managerii firmelor se informeaza, in vederea luarii unor decizii. De aceea, se intocmesc rezultate analitice si acte ce stabilesc costurile de productie.

Utilizati urmatoarele date pentru servicii de contabilitate in Bucuresti:

Email: office@contabilserv.ro
Telefon: (+40)728-96-45-70
Adresa: Strada 9 Mai 45A, sector 6, Bucuresti

Contabil Serv va sta la dispozitie cu servicii de contabilitate.

Friday, January 25, 2019

Ce este creatina si cand este ideal sa o folositi

În ultimii 15-20 de ani au apărut numeroase suplimente care promit câstiguri de volum și forță muscularã, dar au dispărut una după alta. Toate cu excepția creatinei. De ce? Pentru că funcționează!
Nu există îndoială că, Creatina este cel mai popular supliment actual, producând rezultate pozitive la toți cei care o probează și o folosesc.

Ce este creatina?

Presupun că unii dintre voi știu ce este creatina, dar mulți nu știu, deoarece nu s-a explicat amănunțit. Sunt convins că întrebând pe cei care o folosesc, sunt incapabili să ne ofere un răspuns coerent și exact. Creatina este un nutrient care se sintetizează sub formă naturală în organism, în rinichi, pancreas și ficat provenind de la aminoacizii Arginină, Glicină și Metionină. Aproape 95% din Creatină se află în mușchii scheletici iar 5% în inimă, creier și testicole. Cea mai mare parte de la Creatina ce o folosim provine de la alimente precum carne și peste. Din alimente putem ingera între 1 și 2 grame pe zi, exceptând cazurile de vegetarieni. Când aportul dietei alimentare este mic, organismul își furnizează singur Creatina de la cei 3 aminoacizi precursori în cantități foarte mici și nu întotdeauna disponibili.
Creatina eliberează energia pe care mușchii o necesită pentru mișcare, în special pentru a realiza mișcări explozive și puternice, cum se produce în majoritatea sporturilor, inclusiv în CULTURISM.
CREATINA îndeplinește mai multe funcții printre care:
1. Volumizator celular. Creatina “umple” de apă celulele musculare și le face să se umfle, deoarece acumulând lichid intracelular pereții celulelor se dilată. Acest efect microscopic înmulțindu-l cu milioane de celule produce un volum muscular mai mare ,mușchi mai rotunzi și mai puternici, cu un aspect de volum, forță, duritate, cu mușchi care se congestionează mai ușor.
Nu folosiți niciodată cafea sau băuturi răcoritoare care conțin cafeină, deoarece opresc efectul creatinei, prin efectul diuretic al cafeinei.
2. Regenereaz A.T.P. Contracțiile musculare pe care le generați când faceți antrenament în sală depind de ATP (adenosin trifosfat). Această moleculă ATP alimentează cu energie orice activitate musculară. Problema este că muschiul înmagazinează o mică cantitate de ATP, iar mușchiul se poate contracta timp de 10 secunde.
Cu fiecare contracție musculară se pierde energia ATP și se formează ADP (adenosin difosfat). De aici creatina intervine și este transformată imediat în fosfocreatină, înmagazinată și transformată în energie sau ATP. Această energie depinde de depozitele disponibile de creatină din mușchi. Cu cât mai multă Creatină în mușchi cu atât mai multă energie se elibereazã, producând mai multe posibilități de a se putea antrena cu capacitate maximă și atinge un potențial mult mai ridicat.
În concluzie Creatina vă oferă posibilitatea de a folosi greutăți mai mari, mai multe repetări, ceea ce reprezintă un pas decisiv de a câștiga mai multă forță, potență și volum muscular.
3. Creatina mărește sinteza proteică. Dezvoltarea musculară reprezintă rezultatul procesului alternativ de a sintetiza proteine noi (sau faza anabolică) și degradarea proteică (sau catabolism). Creșterea se întâmplă când balanța este pozitivă sintezei, adică cantitatea care se fabrică este mai mare decât cea care se degradează. Creatina favorizează sinteza proteică și recomand să se folosească împreună cu un supliment de proteine.

Cum puteți favoriza absorția Creatinei?

Studiile au demonstrat clar că insulina reprezintă transportorul celular natural ce le depozitează în interiorul celulelor și de aceea este indispensabil de un supliment bogat în insulină precum carbohidrații cu indice glucemic maxim, 100, ce pot genera un maxim de insulină, de forma instantanee, iar glucoza care este produsul final al carbohidraților nu necesită digerare și este absorbită direct din stomac.

Care este cel mai potrivit moment de a folosi Creatina?

Fără îndoială toți specialiștii recomandă că cel mai bun moment de a folosi creatina este imediat după antrenament, deoarece celulele musculare sunt în momentul cel mai scăzut de rezervă de glicogen și ATP. În acest moment Creatina este absorbită de către mușchi pentru a reface imediat rezervele energetice. Puteți folosi Creatină sau suplimente cu Creatină înainte de antrenament pentru a proporționa energia.
Recomand folosirea unui supliment cu Creatină dimineața imediat după trezire, împreună cu carbohidrați, deoarece există o situație metabolică prielnică pentru absorție, și poate fi o altă bună ocazie de a satura mușchii cu creatină.

Ce tip de Creatină putem folosi?

În prezent există o mulțime de fabrici de suplimente în toata lumea ce ofera creatină. De altfel nu toate sunt egale din punct de vedere cantitativ și calitativ.
Personal recomand produsele HARD BODY deoarece oferă o gamă variată de Creatină și produse cu creatină de cea mai bună calitate. În special recomand GRENADE Creatină Monohidrată sau Xtrem Gold CREATINĂ HCL de la Highenergy.ro, care vă oferă Creatină în cantități suficiente plus carbohidrați, proteine și alte ingrediente care vă vor asigura progresul sigur și rapid de forță și masă musculară.
Faceți antrenamente intense, dure, de a construi baza progresului în culturism, dar numai cu aceasta nu puteți ajunge unde v-ați propus. Dacă nu progresați la potentialul maxim este că nu a-ți folosit niciodată Creatină.
Mult succes la antrenamente!

Ce avantaje poti avea daca apelezi la serviciile de inchirieri auto?

In ultimul timp calitatea serviciile oferite de companiile de inchirieri auto din Bucuresti s-a imbunatatit constant pentru a se adapta nevoilor pietei, dar asta nu inseamna ca nu mai ai nevoie de o analiza atunci cand doresti sa inchiriezi o masina.
Atunci cand calatoresti in Bucuresti trebuie sa iei o decizie care iti va influenta intr-o mare masura intreaga sedere. Daca nu stii care este cea mai potrivita varianta pentru tine, foloseste-te de o analiza simpla comparativa a tuturor optiunilor pe care le cauti, astfel incat, la final, hotararea sa fie una simpla.
Asadar, noi iti venim in ajutor cu prezentarea unor avantaje pe care le au serviciile de RENT A CAR din Bucuresti in comparatie cu celalalte alternative de transport disponibile.

ECONOMISESTI TIMP

Daca prima ta optiune este autobuzul, timpul ar fi cea mai utilizata resursa si stim foarte bine cum este traficul din Bucuresti.
Trebuie sa te asiguri ca programul tau coincide cu orarul de transport in comun, dar si ca ai suficienta rabdare pentru a schimba 2 sau chiar 3 autobuze pentru a ajunge la destinatie. In contextul in care calatoresti in Bucuresti in interes de serviciu si trebuie sa ajungi in mai multe directii, vei pierde foarte mult timp folosind transportul in comun. Serviciul de tip rent a car Bucuresti te ajuta sa economisesti timp si sa ajungi la destinatie in timp util.

ECONOMISESTI BANI

Spre deosebire de transportul cu taxi, suma achitata pentru combustibilul masinii inchiriate in Bucuresti va fi cu mult mai mica decat cea a cursei mentionate anterior. Atunci cand folosesti serviciile rent a car Bucuresti poti alege o masina in functie de o serie de aspecte incadrate intr-un buget prestabilit.
Caracteristicile masinii sunt cele care fac intotdeauna diferenta, iar cerintele tale, cu siguranta, se vor regasi intr-una din ofertele unei companii de inchirieri auto Bucuresti.

AI ȘANSA SĂ CONDUCI MAȘINA PE CARE ȚI-O DOREȘTI

Dacă printre pasiunile tale se numără și șofatul, prin închirierea unei mașini folosind un serviciu de închirieri auto vei avea la dispoziție o selecție generoasă de automobile. Mașina pe care o alegi poate avea drept carburant benzină sau motorină, poate avea motor manual ori automat și vei putea alege inclusiv în funcție de locuri de care ai nevoie. Dacă gașca ta de prieteni este una numeroasă, serviciile rent a car din București îți pot pune și la dispoziție chiar și un Van cu 8 locuri.

AI LIBERTATEA DE A CĂLĂTORI ÎN SIGURANȚĂ ÎN AFARA ORAȘULUI 

Daca ajungi în București, iar pe lista obiectivelor tale se află și o excursie de o zi în oraș, pentru a vizita obiective istorice, de exemplu, cea mai avantajoasă modalitate de transport va fi mașina ta închiriată. Astfel, îți faci un plan de călătorie așa cum îți dorești și îl poți respecta, fără a depinde de disponibilitatea și programul serviciilor de transport.

BENEFICIEZI DE TOT CONFORTUL PE CARE ȚI-L POATE OFERI O CĂLĂTORIE CU MAȘINA

Atunci când alegi un serviciu rent a car, tu ești persoana responsabilă de modul în care călătoriile tale vor decurge.
Așadar, atunci când călătorești în București, nu omite  ideea de rent a car, pentru că reprezintă o alegere optimă, cu ajutorul căreia te poți deplasa în oraș și în județ. Economisești timp și bani, îți planifici călătoriile sau activitățile zilnice în interes de serviciu, în funcție de nevoile personale, beneficiezi de confort sporit și ai șansa de a conduce mașina pe care nu ai avut încă ocazia să o testezi. COMPACT RENT A CAR se adaptează nevoilor tale și întrunește condițiile impuse de tine, fără a neglija toate avantajele închirierii unei mașini.
Sursa:ADNEWS