Tuesday, April 21, 2020

Ghid cumpărător: Cum să alegi un set LEGO frumos pentru copilul tău

De un lucru trebuie să fiți siguri și anume că joaca cu LEGO îi ajută deja pe micuți să se pregătească pentru un viitor strălucit în condițiile în care se pune accent pe stiințe, tehnologie, matematică și inginerie. Un interes pentru LEGO se traduce direct printr-o carieră promițătoare.

Jocul cu piesele de construcție LEGO este un mod distractiv pentru ca cel mic să-și dezvolte abilitățile de coordonare și motrice, de a reproduce forme și ulterior, creativitatea și imaginația.
Mai mult, copiii pot folosi aceste jocuri în scenariile lor imaginare şi există dovezi că între construcţiile complexe din copilărie şi abilităţile avansate în calcul matematic în perioada adultă există o strânsă legătură.
Jocul de construcție LEGO este cel mai cunoscut joc din lume și cu un standard de calitate înalt.
Încă din 1958, cărămizile LEGO au atins cele mai înalte standarde ale industriei. Acest lucru garantează că sunt consecvente, compatibile și se conectează cu ușurință de fiecare dată.
Aceste jocuri construibile sunt potrivite pentru o plajă mare de vârste și suntem siguri că mulți dintre adulți nu se vor abține să nu construiască și ei ceva.
Pentru a găsi cel mai bun și distractiv, dar și unul dintre cele mai frumoase jocuri LEGO, poți lua în considerare câteva indicații generale legate de acest produs:

Este importantă vârsta indicată pe cutie

Pentru început alegeți un set LEGO în funcție de vârsta copilului tău pentru că acest detaliu chiar contează, deoarece firma producătoare a modificat mărimea pieselor și complexitatea structurii odată cu creșterea în vârstă.
LEGO Duplo ocupă un loc absolut special în categoria jucăriilor inteligente pentru copii între 1.5 – 5 ani. Efectele lor pozitive asupra imaginației și dexterității celor care le folosesc sunt recunoscute înclusiv de către specialiștii în domeniu.
Propunerea noastră este Parada de ziua lui Mickey și Minnie 10597, un set de dimensiuni medii care se bucură de dublu succes. Pentru fetițe care iubesc filmul animat vă recomandăm Elsa și Olaf la Petrecere 10920 și pentru băieți Laboratorul Super Eroilor 10921.
Deci, un set Lego Duplo format din cărămizi mari și simple poate fi foarte plictisitor pentru un copil de 6-12 ani. Jucăriile pentru copii de acea vârstă au piese mult mai mici, puzzle-ul este mai complex și construcția necesită mai multă răbdare. Verifică etichetele de vârstă inscripționate pe fiecare cutie.
Cafeneaua cu Brioșe a Oliviei 41366 sau Concursul de talente al Andreei 41368 este o idee excelentă pentru fete. Puteți să alegeți un LEGO Disney Princess cum ar fi Aventura pe ocean a Moanei 43170 sau Aventuri din cartea de povești cu Anna și Elsa 43175.
De asemenea puteți alege pentru un cadou noile LEGO Dots.
Pentru băieți puteți încerca un LEGO Star Wars Millenium Falcon sau TIE Interceptor, LEGO City Intervenție cu elicopterul de pompieri 60248 sau LEGO Ninjago Robot de aur 71702 și multe altele.

Ce temă să alegem

În general jocurile LEGO au o temă dintr-un film precum seria Star Wars, personaje celebre ca Spiderman, Iron Man sau Harry Potter, o structură urbană tip LEGO City, o serie de mașini, roboți sau avioane.
Indiferent de tema achiziționată, datorită mărimilor standard de îmbinare, jucăriile construibile pot fi tot timpul unite și îmbinate în diferite feluri, lăsând astfel libertatea fiecărui copil să-și creeze propria poveste.
De asemenea găsiți și cutii cu piese individuale fără temă precum cele din categoria LEGO Classic unde copilul nu are o temă anume și pot contrui de la zero orice dorește fără a avea catalog cu indicații de urmat.

Diverse accesorii

În general jucăriile LEGO conțin o serie de accesorii suplimentare precum nave, corăbii, plăci de constructie de mari dimensiuni (Placă de bază gri 10701 sau Placă de bază albastră 10714), planete, animale, vegetație, mașini sau elicoptere.
Fiecare accesoriu în plus achiziționat va face povestea jucăriilor mult mai atractivă și interesantă, iar copilul va fi atras de jucării, fără să existe riscul ca ele să fie abandonate sau stricate. Odată ce copilul se atașează de jucării și ele sunt o sursă continuă de fascinație, le va proteja mult mai bine.
Pentru a achiziționa seturi LEGO poți accesa diverse magazine online de profil precum Mindtoys. Varietatea de seturi și teme, cât și prețurile adesea reduse sigur te vor ajuta să achiziționezi setul potrivit pentru copilul tău.
Pe Mindtoys gasiti seturi lego la promotii.

No comments:

Post a Comment