Tuesday, March 24, 2020

Care sunt diferențele între proteinele vegane și vegetariene de origine animală

Dacă v-ați decis să excludeți din alimentația voastră alimentele de origine animală, nu trebuie să vă faceți probleme pentru că pe piață găsiți o gamă largă de proteine vegane, de origine vegetală care vă poate oferii cantitatea necesară de proteine.



În mod natural produsele de origine animală precum carnea, ouăle și laptele sunt bogate în proteine. Cum am mai discutat și în alte articole, proteinele sunt formate din 20 de aminoacizi dintre care aminoacizi esențiali.
Organismul nostru nu poate produce proteinele singur și trebuie să le obținem din alimentație și suplimente nutritive. Acest lucru este de mare ajutor persoanelor care consumă produse de origine animală pentru a suplimenta necesarul zilnic de proteine și aminoacizii esențiali. Totuși, produsele de origine animală mai sus menționate conțin toți aminoacizi esențiali și, de aceea, sunt numite ca și proteine complete.

Unele produse vegetale, precum boabele de soia și quinoa, sunt de asemenea proteine complete. În majoritatea cazurilor însă, proteinelor vegetale le lipsesc unul sau mai mulți aminoacizi esențiali, cel mai frecvent metionina, izoleucina și lizina.
Din acest motiv, producătorii amestecă proteinele vegetale în produse multicomponente, pentru a oferi persoanelor vegane aportul tuturor aminoacizilor într-o singură doză.

Proteine vegetariene

Proteinele vegetariene sunt practic toate proteinele din lapte, ou, dar și proteinele vegetale. Aici pot fi incluse proteine din zer, proteine din ou, cazeina și pudrele proteice pe bază vegetală. Avantajul proteinelor din lapte este că acestea conțin toți aminoacizii esențiali pe care proteinele vegetale nu trebuie să le includă.

1. Proteine din zer

Proteinele din zer se obțin prin separarea părții solide din lapte de zerul lichid și avantajul acestora este că au în conținut aminoacizii esențiali, ceea ce le face să fie catalogate ca proteine complete. Aceste proteine au și o proporție ridicată de BCAA. Cititi mai multe despre proteine în articolul “Surse de proteine din punct de vedere al eficienței lor

2. Proteine din ou

Și proteinele din ou sunt o sursă importantă de aminoacizi precum lizina și BCAA, imediat după proteinele din zer. Acești aminoacizi susțin creșterea și regenerarea mușchiului scheletic și contribuie la reglarea glicemiei.
Această alternativă de proteine din ou este excelentă pentru persoanele care suferă de intoleranță la lapte și pentru cei care nu pot consuma proteine din zer.

3. Cazeina

Pentru început trebuie să lămurim faptul că laptele conține două tipuri de proteine precum cazeina șo zerul. Această cazeină este partea solidă din lapte și reprezintă 80% din proteinele din lapte, restul de 20% fiind zerul.
Cazeina mai este numită și proteine de noapte pentru că aceasta se digeră mai lent în comparație cu cea din zer.
Descompunerea lentă a proteinelor înseamnă că proteinele intră treptat în fluxul sanguin, permițând organismului să beneficieze de cazeină pe o perioadă mai lungă de timp. Din acest motiv se recomandă administrarea cazeinei înainte de culcare sau în timpul zilei, iar proteinele din zer să fie administrate imediat după antrenamentul de forță.

Proteine vegetale (vegane)

Veganii nu consumă produse de origine animală adică nu mănâncă carne, ouă sau lapte și nu acceptă nici consumult de proteine din zer, cazeină sau ouă. Din fericire, există nenumărate tipuri de pudre proteice care sunt indicate și persoanelor vegane. Care sunt acestea?  
Am discutat despre acestea în articolul: Top 15 de surse bogate în proteine vegetale dar le reamintim mai jos. Aceste surse de proteine vegetale sunt:
– proteine din soia;
– proteine din mazăre;
– proteine din quinoa;
– proteine din cânepă;
– proteine din semințe de dovleac;
– proteine din orez;
– proteine din semințe de floarea soarelui;
– proteine din semințe de chia.
– proteine din fasole etc.
Pe lângă proteinele vegetale obținute din surse naturale puteți apela si la suplimente nutritive bogate în proteine vegetale.

Copiii care se joacă cu piese LEGO dezvoltă abilități practice

Piesele de LEGO™ și jocurile construibile pot schimba felul în care copiii gândesc, le stimulează creativitatea și formează abilități esențiale precum cele motrice și de coordonare.

De un lucru trebuie să fiți siguri și anume că joaca cu LEGO îi ajută deja pe micuți să se pregătească pentru un viitor strălucit în condițiile în care se pune accent pe stiințe, tehnologie, matematică și inginerie. Un interes pentru LEGO se traduce direct printr-o carieră promițătoare.
Mai mult, copiii pot folosi aceste jocuri în scenariile lor imaginare şi există dovezi că între construcţiile complexe din copilărie şi abilităţile avansate în calcul matematic în perioada adultă există o strânsă legătură.

Abilități pe care le dobândesc copiii atunci când se joacă cu LEGO

Le dezvoltă creativitatea

Deși prin interacțiunea copiilor începe cu respectarea instrucțiunilor de ansamblare, ulterior cei mici încep să strângă idei și să desprindă tehnici de construire pe care le folosesc pentru a crea construcții din minte.
În procesul de ansamblare dacă se confruntă cu provocări în procesul de ansamblare, vor începe să-și pună imaginația la contribuție utilizând piese de la alte seturi LEGO și chiar venind cu modele inedite, diferite de cele deja cunoascute.

Dezvoltă abilitățile spațio-orientative și matematica

Construcţiile încurajează copiii să îşi testeze modul în care relaţionează cu spaţiile şi să îşi folosească mintea pentru a roti imaginar obiectele. Aceste practici pot duce la dezvoltarea unor abilităţi superioare de orientare spaţială.
Astfel, pe măsură ce un copil construiește, va descoperi ce piese se potrivesc mai bine, cum trebuie aranjate și ce mărime ar trebui să aibă „produsul” final.
În cazul copiilor mai mici care se joacă cu seturi LEGO DUPLO pot folosi piesele pentru a învăța să identifice diferențele dintre mărimi, culori, forme și chiar a desprinde noțiuni de bază de numărare.
Aceste cărămizi chiar ajută la învățarea fracțiilor și diviziunilor pentru copiii mai mari, de la un întreg la jumătate sau un sfert, copiii învățând aceste noțiuni fără să realizeze.
Complexitatea unui joc LEGO pentru copii la vârsta de 4 ani are impact pe termen lung: cu cât jocul este mai complex în timpul anilor preşcolari, cu atât au rezultate mai bune la matematică în liceu, chiar şi după verificarea IQ-ului copilului

Abilități motrice fine

Pe măsură ce oamenii utilizează roboții pentru rezolvarea mai multor tipuri de sarcini, abilitățile umane unice vor fi întotdeauna de neprețuit. Copiii care se joacă cu LEGO FriendsLEGO Technic sau LEGO Creator își dezvoltă creativitatea, abilitatea de rezolvare a problemelor complexe, inteligența emoțională și gândirea critică.

Fizica și ingineria

Pe măsură ce un copil construiește o clădire înaltă sau chiar un pod, învață să gândească în 3 dimensiuni, să echilibreze greutatea și să utilizeze suporți pentru a întării structura, dar și să urmeze instrucțiuni care sunt detaliate pas cu pas în cadrul fiecărui produs. S-a constatat concret faptul că mulți dintre micii pasionați de aceste cărămizi de jucărie au urmat o cariera în domeniul arhitecturii, construcțiilor și al ingineriei odată ajunși la maturitate.

Abilități logice și aptitudini de rezolvare a problemelor

Mulți dintre micii proprietari de Lego nu dețin toate modelele de piese necesare și de aceea trebuie să improvizeze pentru a le aduna pe cele de care deja dispun și a le întrebuința într-un alt mod. În acest fel mintea lor este angrenată pe un traseu în care pot ajunge de la un blocaj mintal la o creație minunată.

Adaptabilitate

Orele de joacă modelează caracterul copiilor și le cizelează comportamentul, reacțiile și răspunsurile emoționale. De exemplu, puteți să observați cum reacționează copilul atunci când a rătăcit o piesă LEGO și trebuie să improvizeze pentru a duce construcția la final sau cum face față unei provocări neașteptate. Cu adevărat, mediul de joacă este cel mai bun profesor pentru copii.

Dezvoltarea răbdării și perseverenței

Răbdarea de a rămâne calm și a nu fi frustrat, persistența de a încerca lucruri noi pentru a construi ce dorești și perseverența de a ști că va funcționa în final, numai că trebuie să insiști. Pare destul de dificil de obținut aceste atribute la un copil, dar studiile demonstrează că într-adevăr funcționează.

Abilități de cooperare și lucrul în echipă

Dacă cei mici decid să construiască în echipă o clădire mare, trebuie să învețe cum să claboreze și să cadă de acord asupra planului de construcție, dar și pentru a aduna laolalta piesele. Fiecare membru vine cu propria idee asupra construcției și a pieselor ce trebuie folosite, iar unii pot avea idei mai bune astfel că trebuie să se pună de acord pentru a realiza obiectivul propus.

Aptitudini de exprimare și comunicare

Există și un studiu efectuat asupra unor copii autiști care au participat la sesiuni de joacă cu piese LEGO ce au prezentat îmbunătățiri sociale în comparație cu cei care au fost instruiți în mod tradițional.
Cei mici sunt mereu încântați să povestescă despre creațiile lor și că sunt deschiși la discuții și să răspundă la întrebări cu privire la rodul imaginației lor.
Construcția cu cărămizi poate deschide noi lumi, la fel cum fac și cărțile deoarece poți crea aproape orice din piese și poți să te joci cu ele în modalități realmente…inepuizabile. Datorită imaginației debordante, copiii se pot angrena în aventuri extraordinare prin diverse scenarii, povești pe care le dezvoltă ei inșiși pe parcurs.
Ajută-ți copilul să intre în lumea cărămizilor construibile. Pe Mindtoys găsiți toate categoriile de seturi LEGO precum LEGO DuploLEGO FriendsLEGO CityLEGO Harry PotterLEGO TrollsLEGO NinjagoLEGO Star WarsSpeed ChampionsLEGO Juniors și altele.
Sursa: Adnews

Tuesday, March 17, 2020

De ce este necesar să curățăm ramele și întrerupătoarele prizelor?

Ramele, întrerupătoarele, capacele prizelor pot fi adesea trecute cu vederea când este vorba de curățare. Nu este chiar primul lucru la care oamenii se gândesc când fac curăţenie. Cu toate acestea, Timely vă recomandă să le curățați periodic. Aflaţi de ce trebuie să faceți acest lucru!

Ramele prizelor

De ce ar trebui să le curățați?
Motivele sunt similare cu carcasele comutatoarelor de lumină. Atrag germenii cu ușurință. De asemenea, culoarea se poate schimba în timp și poate colecta praf.
Cum să le curățați în siguranță?
Opriți alimentarea cu energie electrică pentru a preveni pericolele. Scoateți capacul plăcii de alimentare. Rama poate fi pur și simplu ștearsă cu apă caldă și săpun. Pulverizaţi cu o soluţie pentru îndepărtarea a prafului / murdăriei pe un tampon de bumbac și ștergeți cu grijă murdăria din priză. Dacă rama pare prea decolorată, înlocuiţi-o! Reporniţi alimentarea.

Capacele întrerupătoarelor

De ce ar trebui să le curățați?
Acestea sunt locuri comune pentru germeni. Un întrerupător este pornit și oprit pe toată ziua și noaptea de mai diverse persoane. Chiar dacă locuiți singur, sunteți în continuare în contact continuu cu germenii din alte zone.
Cum să le curățați în siguranță?
Nu pulverizați niciodată produsele de curățare direct pe capacul întrerupătorului. Dacă lichidul a intrat pe placa de comutare, există un risc major de pericol. Asiguraţi-vă că electricitatea este oprită în casă. Acest lucru va preveni electrocutarea şi alte riscuri. Scoateți capacul intrerupătorului de pe perete cu o șurubelniță. Curățați-l direct cu săpun și apă caldă. Uscați-l bine și înșurubați-l pe perete, apoi porniți din nou electricitatea. Dacă aveţi un capace care nu se pot deşuruba, atunci aplicaţi soluţia pe o cârpă uscată şi ştergeţi capacul direct pe perete. Ca şi în cazul de mai sus, electricitatea trebuie oprită.
Și dacă tot discutăm despre prize întrebarea se pune dacă aveți prize cu protecție pentru copii în cazul în care aveți copii?
Prizele electrice se găsesc în aproape fiecare cameră dintr-o cameră, ceea ce reprezintă un risc constant dacă aveți copii. Mulți copii suferă arsuri și șocuri severe în fiecare an din cauza introducerii diverselor obiecte în găurile acestora.
Preveniți acest lucru prin protejarea prizelor astfel:

Combinația întrerupător cu priză

Prizele cu întrerupător reprezintă un mecanism dual care blochează introducerea obiectelor în găurile acestora de către copii, aducând un plus semnificativ de siguranță.

Prize cu clapetă

Prizele standard cu protecție mecanică, cu clapetă, sunt la îndemână pentru oricine din punct de vedere financiar. Reprezintă o soluție ieftină și eficientă.

Capace de protecție

Capacele de protecție sunt perfecte pentru evitarea pericolului ca micuții năzdrăvani să bage mâna sau diverse obiecte în priză. Sunt potrivite atât pentru prize cu împământare cât și pentru cele fără.
Daca v-ati gandit sa refaceti instalatia electrica sau construiti o casa noua pe timely puteti gasi produse electrice precum conductor cuprudoza, beccablu electric litatsiguranta automata.
De asemeneanea pe Timely puteți găsi produse pentru instalații termicesisteme gazsisteme apasanitare sau electrice.

Alte articole ce v-ar putea interesa:

Necesitatea serviciilor de contabilitate efectuate de catre un expert contabil

Prima intrebare ce ne vine in minte atunci cand ne deschidem o afacere este de ce avem nevoie de un expert contabil?

Prin angajarea unui contabil, a unui expert contabil sau chiar o firma de contabilitate puteti controla mai usor propria firma si astfel veti avea o afacere prospera.
Printre primii pasi pe care trebuie sa ii faci atunci cand iti deschizi o firma este angajarea unui contabil. Acest aspect este unul destul de important si demn de luat in seama deoarece nu prea exista posibilitatea sa-ti tii tu singur  contabilitatea firmei pentru ca ar trebui sa te concentrezi pe propria afacere si nu pe indosarierea documentelor contabile sau calcularea de TVA.
Fie ca detii o firma sau doresti sa devii persoana fizica autorizata ai neaparat nevoie de servicii de contabilitate.

Un contabil te poate ajuta de la infiintarea firmei

Pentru ca timpul este o unitate de masura cu o valoare destul de mare atunci cand vine vorba de un business. Un serviciu de calitate realizat de catre un expert contabil Bucuresti are capacitatea de a-ti oferi acest timp pretios deoarece tu ai nevoie sa te concentrezi pe lucrurile care conteaza cu adevarat in afacerea pe care o detii.
firma de contabilitate Bucuresti te poate ajuta in mai multe directii  si anume:
  • Te ajuta la infiintarea societatii comerciale si la operatiuni privind relatia cu Registrul Comertului;
  • Te ajuta sa-ti eliberezi unele documente de care firma ta are nevoie;
  • Iti tine evident cheltuielilor , salariilor si nu numai;
  • Iti asigura un plan financiar;
  • Asigura intocmirea unui bilant lunar;
  • Este acea legatura dintre tine, entitate juridical si institutiile statului;
  • iti ofera expertize contabile si opinii specializate despre afacerea ta;
  • Are puterea de a emite rapoarte financiare.
Deoarece este foarte important sa te poti concentra pe business-ul tau, pe dezvoltare si promovare, stiind ca are cine se ocupa si de partea de contabilitate, vorbim deci despre un expert contabil Bucuresti.

Un contabil poate fi un partener valoros

Un expert contabil te poate sfatui cum sa iti administrezi investitia mai bine astfel incat sa fii mereu in regula din punct de vedere legal dar in acelasi timp sa ai si profit. Partea de contabilitate din cadrul unei firme joaca un rol foarte important si trebuie sa recunoastem ca un expert contabil poate fi un partener valoros si de incredere in firma ta.
Contabilitatea unei firme , de regula, se organizeaza in compartimente diferite  conduse de catre directorul economic, contabilul sef sau alta persoana imputernicita sa indeplineasca aceasta functie. Toate aceste persoane trebuie sa aiba studii economice superioare.
Insa daca nu doresti sa ai un departament de contabilitate specializat poti apela cu usurinta la o firma de contabilitate care presteaza servicii de contabilitate de calitate.

Ce rol are un contabil sau un expert contabil?

Rolul contabilului, de cele mai multe ori este abordat gresit  sau cel putin limitat la cel de depunere a declaratiilor fiscale. Acestea sunt necesare si obligatorii dar rolul unui expert contabil este mult mai cuprinzator decat atat.
El este cel care te ajuta sa intelegi exact ce se intampla cu firma ta si sa traduci in profit sau pierdere actiunile pe care le interprinzi. Un contabil te  ajuta sa optimizezi costuri, sa previzionezi fluxul de numerar, sa calculezi marjele de profit sau punctul la care nu obtii nici profit si nici pierdere. Acesta este capabil sa iti ofere informatiile solicitate si te va avertiza atunci cand apar riscuri legale sau financiare.
In concluzie, se poate spune ca nu ai nevoie doar de o persoana cu care sa colaborezi ci si de un partener care sa te ajute sa te dezvolti.
Daca iti doresti sa lucrezi cu o firma de contabilitate care sa iti ofere servicii de contabilitateconsultanta fiscala sau servicii de salarizare de calitate, puteti apela la ContabilServ.

Articole din acelasi domeniu:
Criterii de alegere ale unui expert contabil din Bucuresti

Beneficiile colaborarii cu o firma de contabilitate

Ce sunt serviciile de salarizare?

Cat de mult ajuta un soft de contabilitate o societate?

Cat de importante sunt serviciile de contabilitate de calitate

Tuesday, March 10, 2020

Afla cum poti pregati masina pentru sezonul cald in cativa pasi

Acum ca sezonul cald se apropie cu rapiditate a venit momentul sa acorzi si tu putina atentie masinii tale si o pregatesti pentru sezon sau vacanta.


Du masina la spalatorie

In primul rand incepe cu o vizita la spalatorie. Apa amestecata cu sarea aruncata pe strazi se numara printre cei mai mari daunatori ai masinii noastre, in special ai caroseriei. Rugina incepe sa isi faca aparitia si pe la anumite piese precum traseul de evacuare, fuzetele rotilor, amortizoare sau articulatii, asa ca spune-i celui de la spalatorie sa dea cu jetul si pe sub masina.

Fa o vizita si pe la vulcanizare

Daca inca ai anvelope de sezon sau poate all-season mai bine le schimbi fie ca s-au stricat sau chiar pot avea galme. Trebuie verificate macar cele all-season. Nu uita si de jantele masinii pentru ca este posibil sa se fi strambat din cauza gaurilor de pe carosabil.

Viziteaza un service auto pentru o revizie auto generala

Urmatorul pas este sa vizitezi un service auto pentru o revizie generala rapida. Aici, mecanicul iti va ridica masina pe elevator si se va uita la diverse piese care se pot deteriora mai des. Spre exemplu, cauciucul imbatranit de la anumite subansambluri mecanice (pivoti, bascule, etc.), sau burdufurile planetarelor.
Daca tot esti aici, arunca un ochi si la sistemul de aer conditionat, pentru ca vei avea nevoie de el in lunile care vor urma.
Un lucru pe care il poti face tu singur este sa faci o scurta verificare a lichidelor. Poti incepe cu uleiul de motor, de servo, de frana si termini cu cel de spalare a parbrizului. Daca vei constata scaderi usoare de nivel poti sa adaugi, insa daca observi nereguli grave, viziteaza un service auto pentru a nu se agrava.

Nu uita sa inlocuiesti covorasele din cauciuc cu cele din textile pentru anotimpul cald.
Daca sunteti in cautarea unui service auto profesional, KMG Auto va poate pune la dispozitie servicii precum: mecanica autorevizie si electrica autodiagnoza computerizata si vopsitorie si tinichigerie auto.
Suntem o companie tanara infiintata in anul 2012 dar care beneficiaza de profesionalismul unei echipe cu peste 10 ani de experienta in activitatea de service auto.
KMG Line Auto Center ofera o gama completa de operatiuni specifice unui service auto, piesele si produsele folosite sunt atent selectionate astfel incat sa putem garanta pentru cea mai buna calitate. De asemenea piesele sunt achizitionate de la producatori cunoscuti de piese auto astfel incat sa aveti intotdeauna garantia competitivitatii preturilor noastre. 
Alte articole care v-ar putea interesa:
Ce trebuie sa faci daca ti-ai cumparat o masina second-hand?
Despre filtrul de particule la diesel - functionare, probleme si regenerare
Ce verificari lunare trebuie sa faca soferii si sunt ignorate uneori?
Metode eficiente pentru promovarea unui service auto

Care sunt suplimentele nutritive potrivite pentru femei?

Cum bine știm de mult timp suplimentele nu mai sunt destinate doar culturistilor. Iată ce suplimente nutritive sunt potrivite și pentru femei și de ce.
Dacă mersul la sală este un mod de viață de mult timp trebuie să le oferiți mușchilor o recompensă bine meritată. 

Proteine

Sunt esențiale pentru o bună dezvoltare a organismului, contribuie la dezvoltarea masei musculare și ajută la refacerea țesuturilor musculare lezate în timpul efortului fizic intens. În plus, au un important rol în toate procesele biochimice, biofizice și fiziologice ale organismului. Verifică diferența dintre tipurile de proteine în articolul de blog special scris pe această temă.
Acestea ajută la:
  • pierderea în greutate - consumând o cantitate optimă de proteine acestea cresc cantitatea de calorii arse, comparativ cu o alimentaţie cu un conținut scăzut de proteine. Acestea ajută la creșterea masei musculare și cu cât aveţi mai multă masă musculară, cu atât arderea caloriilor este mai rapidă.
  • modelarea corpului - pudra proteică conține în mod normal toți cei 9 aminoacizi esențialipe care organismul nu îi poate crea de unul singur, așa că vă ajută să vă consolidați și să vă regenerați masa musculară. Unele pudre proteice conține și L-Carnitină care ajută la arderea grăsimilor, completate de vitamine și minerale importante pentru organism.

Aminoacizii

Și Aminoacizii nu trebuie să lipsească din dotarea femeilor active fizic. Aminoacizii sunt elementul de bază a tuturor organismelor vii
În primul rând trebuie să știți că în organismul nostru se găsesc 20 de tipuri de aminoacizi, care formează mii de lanțuri proteice. Nouă aminoacizi sunt esențiali pentru că organismul nostru nu îi poate produce singur și trebuie să îi obținem din alimentație sau din suplimente nutritive. Trei dintre acești nouă aminoacizi îi numim BCAA.
Termenul de BCAA se referă la trei aminoacizi esențiali, și anume leucină, izoleucină și valină. Aceștia sunt cei mai importanți  și joacă un rol esențial în sinteza proteinelor și în regenerarea țesutușui muscular. Acești aminoacizi diferă de alți aminoacizi prin faptul că se metabolizează în mușchi și nu în ficat. Încercați să luați acești aminoacizi din alimentaţie sau cu ajutorul suplimentelor nutritive.
Aminoacizii BCAA reduc leziunile musculare ce apar ca urmare a antrenamentelor intense si pot contribui la reducerea durerilor musculare. Prin urmare, suplimentarea cu BCAA înainte de antrenament poate accelera perioada de recuperare și regenerare a masei musculare.

Vitamine și minerale

Vitaminele și mineralele sunt micronutrienți esențiali care contribuie la sănătatea organismului.
În comparație cu sedentarii, cei sau cele care practică un sport constant au nevoie de o cantitate mai mare din vitaminele A și B6 și de calciu pentru a susține consumul extraordinar de proteine
Au nevoie de mai mult magneziu (un mineral esențial pentru relaxarea mușchilor și pentru fortificarea oaselor) din cauza că prin transpirație ei îl pierd într-o cantitate mare.
De asemenea au nevoie și de catități mari de vitamina C pentru a asigura un țesut conjuctiv puternic, pentru a proteja organismul împotriva efectelor stresului intens și pentru a încetini producerea de acid lactic.
Suplimentarea cu vitamine și minerale este uneori absolut necesară din cauza că efortul intens modifică echilibrul dintre nutrimentele calorice și nutrimentele esențiale. O cerere din ce în ce mai mare se observă la elementele nutritive legate de antrenament, rezistență, imunitate și regenerarea musculară.

Arzătoare de grăsimi

Frecventaţi sala de fitness, pentru că vă doriţi să scăpaţi de celulele grase? Ei bine, doamnele drăguțe ar trebui să nu uitaţi de arzătoarele care ajută eficient la descompunerea grăsimilor din organism. Unul dintre cele mai frecvente arzătoare este L-Carnitina care literalmente distruge grăsimea și ajută la creșterea performanței fizice. Pe High Energy găsiți și un arzător de grăsimi special conceput pentru femeile active și care doresc să scape de grăsime: Grenade Killa Ketones.
Extractul de ceai verde este o sursă de antioxidanți și un ajutor eficient în pierderea în greutate. S-a dovedit că, atât catechinele, cât și cofeina din ceaiul verde ajută la reglarea hormonilor, care pot crește termogeneza. 

Susținerea articulațiilor și colagenul

Colagenul este o componentă importantă a țesuturilor conjunctive care alcătuiesc tendoanele, ligamentele, pielea și mușchii. Rolul său este de a reduce durerile articulare, de a crește și regenera părul și unghiile și de a obține feminitatea tenului pentru că contribuie la elasticitatea și hidratarea acestuia.
Pe High Energy găsiți un supliment special conceput pentru refacerea și susținerea articulațiilor: GLC2000
Vă dorim spor la antrenament!