Wednesday, April 24, 2019

Cat de importante sunt serviciile de contabilitate de calitate

Contabilitatea este baza oricarei activitati financiare de succes, pe care orice antreprenor ar trebui sa o inteleaga.
Un antreprenor trebuie sa aiba grija ca principiile sale sa fie puse in aplicare intr-un mod corect, cat mai profesionsit, fara erori de calcul sau evidenta. In caz contrar, acestea pot duce la falimentul afacerii sale!
De aceea, serviciile de contabilitate vin in ajutorul nostru traducandu-ne limbajul cifrelor si tinand evidenta exacta a tuturor cheltuielilor sau veniturilor unei firme, insotite de explicatiile aferente.

Iata care este rolul serviciilor de contabilitate

  1. Aceste servicii de contabilitate monitorizeaza toate tranzactiile din cadrul unei companii, indiferent ca e vorba de plati online sau in numerar. Verificand fiecare plata, vei fi instiintat la timp de posibilele intarzieri ale unei rate sau ale oricarei alte tranzactii. In felul acesta vei putea preveni anumite situatii de criza sau dezechilibre de buget.
  2. In cazul serviciilor de contabilitate de gestiune, rolul acestora este acela de a oferi informatii pentru analizele efectuate de persoanele cu putere de decizie din interiorul companiei.Asemenea analize, bazate pe acuratetea datelor contabile furnizate, contribuie la planificarea, organizarea si controlul activitatii organizatiei. In felul acesta, afacerea respectiva continua sa existe si sa se dezvolte.
  3. De asemenea serviciile de contabilitate financiara ofera informatii pretioase, la propriu si la figurat, despre:
    – bilantul firmei (pozitia financiara);
    – contul de profit si pierdere (care se traduce prin performanta sau esec);
    – modificarile pozitiei financiare etc.
    Astfel de date sunt oferite inclusiv persoanelor din afara afacerii, cum ar fi colaboratori, contribuind la formarea unei imagini de ansamblu asupra relatiilor comerciale si a perspectivei acestora.
  4. Corectitudinea serviciilor de contabilitate te poate feri de orice tip de probleme legislative, in cazul controalelor fiscale!
  5. In concluzie, serviciile de contabilitate vegheaza la prosperitatea business-ului tau si il pun in functiune zi de zi, verificand permanent fluxul banilor care intra si ies din firma, organizand si efectuand platile necesare etc. Iar cu cat serviciile la care apelezi sunt mai optime, practice si eficiente, cu atat mai bine!
Daca te aflii la inceput de drum ca antreprenor si ai nevoie de servicii de contabilitateservicii consultanta fiscalaservicii de salarizare sau consultanta infiintare firma puteti apela la o firma de contabilitate precum Contabil Serv.
Puteti citi de asemenea si:

Firma de contabilitate sau departament de contabilitate

De ce este bine sa alegeti o firma de contabilitate

Cum alegem contabilul potrivit?

Mentine-ti afacerea organizata cu o firma de contabilitate din Bucuresti!

Friday, April 19, 2019

Timely: Sistem de panouri solare pentru preparare apa calda si incalzire

Sistemul de panouri solare reprezinta o solutie perfecta pentru prepararea apei calde menajere si incalzirea locuintei pentru aplicatii rezidentiale, industriale sau comerciale.
Principiul de functionare al unui sistem de panouri solare este reprezentat de captarea energiei solare in tuburile vidate fiind transmisa catre heat-pipe si ajungand in cele din urma sa fie preluata de agentul termic.
Panourile solare cu tuburi vidate sunt considerate cele mai performante datorita izolarii termice. Tuburile vidate ale panoului solar functioneaza independent, iar deteriorarea unui tub nu necesita un procesc complicat de inlocuire.


Panourile solare se remarca prin avantaje precum:
  • Functioneaza indiferent de temperatura exterioara, panourile solare sunt foarte eficiente si in timpul iernii;
  • Emisiile de noxe sunt reduse,nu afecteaza mediul inconjurator;
  • Tuburile deteriorate ale panourilor solare presupun un proces foarte usor de inlocuire;
  • In ceea ce priveste costurile, montarea panourilor solare este eficienta si facila;
  • Prezinta o eficienta ridicata de captare a energiei solare;
  • Energia solara este inepuizabila;
  • Inregistreaza pierderi minime de caldura.
Obisnuiti cu sistemul clasic de incalzire, cu diversi combustibili (de exemplu, gaze sau lemne) sau prin intermediul regiilor autonome (incalzire centralizata), consumatorii ezitau sa apeleze la panourile termice.
In ultima vreme insa, dorinta de a reduce costul utilitatilor si grija pentru mediul inconjurator au deschis viziunea romanilor catre acest tip de sistem de panouri solare.
Aceasta este o alternativa buna daca doriti sa produceti propria energie termica si sa renuntati cel putin partial la consumul de incalzire furnizata de catre regiile de autonome sau pe baza de combustibili (gaze, lemne).

Tipuri constructive

  1. Panouri solare plane
  2. Panouri solare nepresurizate
  3. Panouri solare presurizate
    – Panou solar presurizat cu rezervor deasupra tuburilor
    – Panou solar presurizat cu boiler in locuinta.

1. Panouri solare plane

Panourile solare plane sunt cele mai ieftine solutii pentru producerea apei calde menajere.
Rezervorul poate fi realizat din inox la interior si exterior sau inox la interior si tabla galvanizata la exterior. Cel din inox/inox este mai bun.
Rezervorul este alimentat la o sursa de apa (hidrofor, pompa, retea publica, etc). Cand acesta s-a umplut cu apa, un dispozitiv ce poate fi un robinet sau un flotor opreste alimentarea acestuia.

2. Panouri solare nepresurizate

Panourile solare nepresurizate reprezinta cea mai ieftina solutie si asigura ACM in perioada martie – noiembrie.
Panourile solare nepresurizate sunt compuse din:
  • suport;
  • tuburi vidate;
  • rezervor nepresurizat;
  • vas flotor;
Sistemul functioneaza pe principiul gravitatiei.
Tuburile vidate sunt tuburi de sticla si au o constructie speciala cu pereti dubli, de tip termos: un tub interior si un tub exterior intre care se afla vid de nivel 10-3 bar.
Alimentarea cu apa a sistemului trebuie facuta in zile racoroase sau dimineata (seara), deoarece exista riscul ca tuburile incinse sa fisureze in contact cu apa (rece).

3. Panouri solare presurizate

Aceste tipuri de panouri solare pot fi intalnite in doua variante:
  1. Panou solar presurizat cu rezervor deasupra tuburilor;
  2. Panou solar presurizat cu boiler in locuinta;
Avand in vedere ca aceste panouri solare functioneaza sub presiune, pot fi montate atat pe acoperis cat si la sol, nefiind dependente de inaltime sau electricitate.

Tuburile Vidate

Sistemul de panouri solare cu tuburi vidate sunt tehnologii complexe in care colectoarele de energie solara sunt proiectate cu sisteme de tuburi din sticla borosilicata (foarte rezistenta), amplasate in paralel si care au rol absorbant.
Tuburile exterioare contin un al doilea rand de tuburi, intre cele doua fiind vid, de aici si denumirea. Vidul are rolul de a elimina pierderile de caldura convectiva.
Tubul interior este invelit in materialul absorbant si inconjurat de tevi prin care circula agent termic (antigel solar-glicol).
Panourile solare cu tuburi vidate sunt mai eficiente decat panourile plane si deoarece razele soarelui cad perpendicular pe tuburi din mai multe unghiuri.

Wednesday, April 3, 2019

Ce este un transport vip si ce avantaje iti aduce

Compact Rent a Car ofera clientilor TRANSPORT VIP in mod individual sau grupuri catre sau de la aeroport, diverse petreceri private, hoteluri, restaurante, cluburi sau orice locatie aleasa de catre clienti la cele mai inalte standarde de calitate si confort.
Indiferent de scopul calatoriei, fie ca este vorba de o intalnire business sau o plecare in vacanta, un sofer va sta la dispozitie pe tot parcursul calatoriei.

Confortul si siguranta sunt factori esentiali pentru excelenta serviciilor noastre.
Se intampla de multe ori sa fii nevoit sa ajungi intr-un timp foarte scurt la o sedinta sau o conferinta cu partenerii firmei si trebuie sa ajungi la aeroport intr-un timp foarte scurt. Astfel poti apela la servicii de inchirieri auto si masina cu sofer iti sta la dispozitie pe tot parcursul calatoriei.
Soferii Compact Rent a Car sunt soferi profesionisti si bine pregatiti.
Cea mai buna optiune este sa apelezi la o firma care ofera servicii de TRANSFER AEROPORT VIP, adresate zonei corporate.
Acest tip de transport se preteaza pentru artisti, persoane cu un statut important in societate si clientilor mai pretentiosi, cum ar fi directori de companii. Mai pot apela la SERVICII DE TRANSPORT VIP membri ai agentiilor guvernamentale, membri ai corporatiilor, planificatori de evenimente importante si conventii si multi altii.
Punem la dispozitia clientilor masini in functie de numarul calatorilor, astfel ca nu conteaza marimea grupului.

Care sunt avantajele apelarii la o firma cu servicii transport VIP?

1. CONFIDENTIALITATE

Atat soferii cat si angajatii nostri sunt instruiti pentru a fi discreti in ceea ce priveste identitatea clientilor transportati si pentru a le oferi intimitatea necesara.

2. DISPONIBIL NON-STOP

Disponibilitatea 24/24 este cel mai mare avantaj al serviciului. Astfel, daca un invitat are zborul la ore tarzii, dispare grija ca nu va reusi sa ajunga in timp sau in siguranta pana la hotelul unde va fi cazat.

3. SIGURANTA

Soferii nostri sunt pregatiti pentru a face fata diverselor protocoale diplomatice si ale corporatiilor cu cel mai mare profesionalism. Fiecare autovehicul este temeinic verificat de un SERVICE AUTO profesionist cu care colaboram, astfel ca fiecare client sa aiba parte de o calatorie in siguranta.

4. RAPID SI SIMPLU

SERVICIUL DE TRANSFER AEROPORT este cel mai rapid mijloc de transport la care ai acces. Datorita punctualitatii cu care onoreaza un sofer calatoria, invitatii tai vor salva foarte mult timp. In plus, poti rezerva online un serviciu de transfer aeroport, rapid si simplu, de la COMPACT RENT A CAR sau COMPACT LEASING.

5. CONFORT

Masinile sunt modele noi, de lux, dotate la cele mai inainte standarde. Clientii se pot odihni pe parcursul calatoriei, pot dormi sau se pot uita la un film.
In concluzie, poti elimina stresul inchirierii unei masini, pentru ca apeland la serviciile noastre ai parte de o calatorie rapida, sigura si confortabila. Nu exista costuri ascunse, toate le vei cunoaste la momentul rezervarii.
Puteti apela cu incredere la serviciile de rent a car Bucurestiinchirieri auto Bucuresti si vip transport din cadrul Compact Rent a car.

Iata cateva sfaturi ca sa iti mentii masina in forma o perioada indelungata

Porneste la drum cu o masina buna

Masina poate rezista multi ani daca este intretinuta corect, insa unele modele sunt predispuse la defectiuni fata de altele. Modelele japoneze sunt legendare pentru fiabilitatea lor, dar nu trebuie excluse nici modelele europene, care sunt, in general, mai ieftin de reparat.

Respecta programul de mentenanta

Urmeaza cu religiozitate indicatiile de intretinere din manualul masinii si fa exact ce este specificat, la intervalele specificate si incearca sa nu exagerezi – chiar daca service autoisi propune si alte operatii, daca nu sunt trecute in manual, nu trebuie efectuate daca nu este necesar. Ai in vedere faptul ca unele masini au nevoie de operatii de intretinere scumpe la un rulaj mai mare.

Gaseste-ti un mecanic de incredere

Un service auto de reprezentanta sunt dotate dar sunt si cele mai scumpe si multe nu au o reputatie buna. Daca masina ta se apropie de sfarsitul perioadei de garantie, cauta deja un mecanic bun care sa iti ofere servicii de mecanica auto de calitate.

Condu masina cu atentie si grija

de multe ori masinii ii face bine sa impingi acceleratia pana la podea din cand in cand dar asta nu inseamna ca trebuie sa conduci agresiv tot timpul - atat masina cat si nervii tai se vor uza rapid.

Pastreaza masina curata

Vopseaua nu are doar rolul de a face masina sa arate bine, ci si sa protejeze caroseria de rugina. Spala masina cu regularitate, curața urmele lasate de pasari cat mai curand posibil si trateaza caroseria cu ceara o data la patru luni, ai maaina va arata bine multi ani de acum inainte.
Curata si praful din compartimentul motor. Un motor curat ii va reaminti mecanicului ca tii la masina ta si va fi mai atent.

Asculta-ti masina

Fii in permanenta atent la zgomote neobisnuite, vibratii, mirosuri, orice nu pare in regula. Nu accepta ca un mecanic sa-ti spuna ca e normal – daca ai condus aceasta masina ani buni, stii deja ce e normal. Daca crezi ca are probleme masina ta e timpul sa vizitezi un service auto.

Cunoaste-ti masina

Incearca sa afli cat mai multe lucruri despre masina ta. Nu trebuie sa devii mecanic auto pentru a-ti pastra masina vreme indelungata, dar daca stii cum functioneaza masina ta vei putea depista mai usor problemele cand apar.

Cand se strica ceva, repara imediat

Cel mai important pas in a pastra o masina vreme indelungata este sa-ti doresti asta. Micile probleme, ca uzura tapiteriei, plastice rupte in interior sau problemele electrice pot transforma masina la care tii intr-o rabla care te scoate din sarite. Nu lasa aceste probleme marunte sa se adune, repara totul imediat ce s-a stricat pntru a pastra mereu masina ca noua.

Daca aveti nevoie de un service auto profesional care sa va ofere servicii de mecanica autorevizie periodicavopsitorie si tinichigerie auto puteti apela cu incredere la KMG Line Auto CenterContactati-ne
Sursa: KMGAUTO