Tuesday, July 7, 2020

Te poti baza pe o firmă de contabilitate din Bucuresti

Înainte de a te decide să apelezi la o firmă de contabilitate sau să ai un contabil în propria firmă, trebuie să ți cont de faptul că legislația fiscală se schimbă destul de des și cei din domeniul contabilitații trebuie să țină pasul cu ea.

firma de contabilitate Contabilserv


Apelează la o firmă de contabilitate

Dacă ai o afacere de puțin timp și ai nevoie de un contabil sau pur și simplu ești pe piață de multă vreme și încerci să găsești o altă firmă de contabilitate, vei găsi cu singuranță ceea ce cauți, mai ales dacă ești la curent cu anumite detalii importante. Trebuie să afli în primul rând dacă în firma de contabilitate există un expert contabil și ce experiență are în acest domeniu firma.

Există foarte mulți antreprenori care au nevoie de o persoană serioasă, cumunicativă și foarte pricepută atunci când vine vorba despre problemele cu care se confruntă firma. Un contabil ideal îți va oferi un feedback în timp real și va lucra tot timpul cu dăruire.

Este important să alegi o firmă de contabilitate care sa fie foarte bine informată, să îți ofere răspuns la toate nelămuririle și să își îndeplinească rolul de la a la z. Un expert contabil profesionist îți va oferi informații cu privire la diverse costuri, cheltuieli, investiții, servicii și sfaturi juridice si mai mult de atat, consultanță financiară.

Fă alegerea corectă pentru firma ta

Înainte de a face o alegere dintre o firmă de contabilitate și contabil angajat, trebuie să stabiliți de ce buget dispuneți pentru contabilitate.

Contabilul poate fi angajat cu normă întreaga sau cu normă redusă, în funcție de volumul de activitate al societății, însă activitatea societății poate varia sau se poate diversifica.

În cazul societăților mici contabilul angajat poate fi depășit de situațiile cu care se confruntă, iar în cazul societăților mijlocii un departament de contabilitate va suferi în permanență modificări de personal, situație care va costa timp pentru selecția personalului și bani în cazul care se fac greșeli din lipsă de experiență sau slabă pregătire.

Firma de contabilitate are avantajul unui personal calificat, fiind în permanență la curent cu legislația fiscală, personal care zilnic se confruntă cu foarte multe situații având în portofoliu societăți din diverse domenii de activitate.

Bazează-te cu încredere pe o firma de contabiltate din Bucuresti care este mereu la curent cu toate schimbările din domeniu legislativ. Aceste schimbări trebuie luate în considerare, mai ales dacă vrei să lucrezi corect din punct de vedere legal, așa cum este și firesc, de altfel.

Este foarte important să păstrezi o relație de comunicare cu firmă de contabilitate pe care o alegi, deoarece nu poți ști niciodată când ai nevoie de un sfat sau când pur și simplu nu ești lămurit complet în legatură cu anumite situații.

Calitatea serviciilor se vor observa încă din primele zile și e mai mult decât importat ca un expert contabil din Cluj să te ajute în domeniul pe care îl cunoaște atât de bine.

Reține faptul că relația ta cu o firmă de contabiliate trebuie să fie pe termen lung. Cu cât serviciile sunt mai detaliate și mai complexe, cu atât legătura cu un expert contabil te poate ajuta mai mult decât ți-ai putea imagina.

Fii atent și la experiență în domeniu pe care o are firma pe care o alegi, dar și la raportul calitate-preț. Astfel, vei beneficia de cele mai bune rezultate și totul va fi în regulă.

 

Apeleaza la Contabilserv pentru servicii de contabilitate profesionale.

Poate lecitina să ajute la slăbit?

Probabil că mulți dintre noi am apelat cu încredere la lecitină în perioada examenelor de tot felul, atunci când am fost stresați sau atunci când am avut diverse tulburări de memorie. Însă de curând specialiștii au mai descoperit un beneficiu al acestui aminoacid: te jută să și slăbești!

Lecitina poate ajuta la slabit


Asta pe lângă faptul că ne ajută să reducem cantitatea de grăsimi din sânge! Alături de carnitina, colină și coenzima Q10 împiedică depunerea colesterolului pe artere.

L-carnitina, colina, coenzima Q 10, lecitină sunt substanțe asemănătoare vitaminelor pe care, în ultima vreme, puteți să le luați din numeroase suplimente alimentare, recomandate în perioadele în care organismul este suprasolicitat, în post sau în curele de slăbire. Ideal însă ar fi să le preluăm din alimente integrale, importante în dietă deoarece, fără ele, nutrienții nu pot fi utilizați la maxim. Spre exemplu coenzima Q 10 e vitală în orice dietă, nu doar în cea pentru reducerea greutății.

Fără coenzima Q10 nu se poate elibera energia din alimente!

Sursele de aminoacizi din alimentație

Organele de animal tânăr, precum vițel, miel și, în special, din inimă sau alte viscere contin lecitina. Mai mult, toate aceste substanțe împiedică apariția arterosclerozei si  facilitează arderea grăsimilor. Astfel, se reduce și greutatea corporală. Colina reduce colesterolul din sânge. O puteți găsi în tărîțe, gălbenuș de ou, lapte, drojdie de bere, soia și uleiuri vegetale.

Aceleași alimente conțin lecitină. Soia este o sursă excepțională de lecitină, iar efectul ei se exercită prin împiedicarea depunerii grăsimilor pe artere. Introduceti in alimentatie iaurtul de soia, laptele de soia, tofu, tempeh, stropiti cu sos de soia de calitate, pestele la gratar sau salatele de legume preparate la abur sau la plita.

Edamamele sunt o sursă bună de soia și pot fi pregătite ușor la cuptor, cu puțină sare grunjoasă, pot fi servite ca aperitiv, saturând rapid si inhibând pofta de mâncare.

Toate aceste substanțe împiedică organismul să transforme inclusiv zaharurile în grăsimi periculoase pentru artere. Se știe că, mai mult de 50% din cazurile de arteroscleroză, provin din consumul excesiv de zahăr rafinat și nu din consumul excesiv de grăsimi.

Chiar dacă au efecte dovedit benefice, toți acești compuși, luați doar din suplimente sintetizate, nu aduc beneficii de 100%, așa cum aduc aminoacizii proveniți din surse naturale. Oricum, este totuși un beneficiu în lipsa total a acestora din alimentatie, dar trebuie să conștientizăm că, nu putem contracara o dietă total dezechilibrată doar cu un pumn de astfel de substanțe, de la farmacie!

Combinația „natură plus substanțe de sinteză” echilibrate în mod logic în acord cu vârsta și alte probleme, cu ajutorul unui medic, reprezintă cheia sănătății!

Alte articole

Este carnitina cu adevărat eficientă și sigură?


Friday, July 3, 2020

Locomotiva Crocodile 10277 este cel mai nou tren LEGO pentru adulți

LEGO a dezvăluit oficial cel mai recent set de trenuri de 18+ pentru adulți, Locomotiva Crocodile 10277. Trenul elvețian este alcătuit din 1.271 de piese utilizate pentru creearea locomotivei electrice maro, a unei baze de afișare construibilă, a unei plăci informative și a două minifigurine pentru conductor. Setul va fi disponibil începând cu 1 iulie.



Acest set de tren se bazează pe o locomotivă electrică elvețiană Swiss Federal Railways (SBB) Ce 6/8 II (SBB), folosită în principal pe rutele muntoase din Elveția la începutul secolului 19. Partea din față a cutiei reflectă noul design LEGO pentru modelele de 18+, prezentând setul pe un fundal negru precum seturile de la LEGO Architecture (ex Casa Albă 21054 sau Dubai 21052). Același fundal negru il găsiți și la Casca lui Boba Fett 75277 sau Casca de Stormtrooper 75276 de la LEGO Star Wars.

Mulți adulți cred că jucăriile LEGO sunt destinate copiilor, mai ales trenulețele. Acest set LEGO 10277 face parte din noua strategie pentru adulți, adică un nou tren destinat celor de peste 18 ani.


Spatele cutiei prezintă partea din față a locomotivei cu șase știfturi, oferă o privire mai atentă a vitrinei construite din cărămizi și prezintă componentele Powered UP necesare (neincluse) pentru a pune trenul în mișcare, Butuc cu motor 88009 și un Motor tehnic mare 88013.

Jamie Berard, LEGO Senior Design Manager for Creator Expert și Architecture a declarat că: ”Am încercat să rămânem fideli experienței din șase știfturi pe care le oferă trenurile LEGO City. Știu că LEGO Disney Train s-a extins. Nu am dorit să adoptăm această abordare deoarece credem în continuare în designul cu șase șifturi, plus puțin spațiu pentry detalii în părțile laterale. Acest aspect se datorează în mare parte eficienței, deoarece trebuie să obțineți o experiență plăcută cu durată de viață și o putere a bateriei mai mare”.

Suprafața pe care stă trenul este înconjurată de dale negre similare cu seturile LEGO Architecture. Setul include și o pancardă informațională cu detalii tehnice ale locomotive elvețiene și două noi minifigirine ingineri.

Standul de afișare folosește șinele clasice în loc de alte elementele de cale ferată ale trenului.

Jamie Berard: ”Am ales să utilizăm șinele clasice vechi pe care le puteți folosi ca parte a bazei. Am considerat că putem utiliza șinele de la un set LEGO City și nu am creat altele. Am vrut să-i oferim un pic mai mult unui aspect real, autentic. Da, suntem siguri că unii oameni vor alege să scape de stand și să pună trenul chiar în structura de cale ferată existentă, iar acest lucru este excelent. Dar sperăm într-adevăr că acest lucru oferă o șansă oamenilor care doresc cu adevărat să își arate aprecierea pentru inginerie sau trenuri sau doresc doar ceva clasic și să îl expună în camera de zi sau la birou.”

Locomotiva nu are autocolante și prezintă toate elementele tipărite. Singurul autocolant din set este folosit pentru afișarea informațională.

Setul include două minifigurine noi ale unui inginer de tren feminin și masculin, cu pantaloni albaștri asortați cu o cămașă cu buzunare, bandană roșie și șapcă de conductor.

Această locomotivă Crocodile poate fi pus în mișcare folosind componentele Powered Up și controlat printr-un dipozitiv compatibil Bluetooth prin aplicația mai sunt menționată. Modelul are loc pentru un hub și motor, iar aplicația a fost actualizată cu o reprezentare grafică a controalelor reale ale trenului.

Produsul final, inclusiv baza, măsoară 52 cm lungime și 16 cm înălține

Jamie Berard: ”Acest set a fost conceput de Pierre Normandin. Este cunoscut pentru trenurile sale. De fapt, el a lucrat anterior în echipa City, făcând câteva din trenurile lor. După a perioadă el s-a mutat în echipa noastră de creatori pentru a creea și alte lucruri, dar unul dintre primele seturi pe care le-am făcut el a fost the Crocodile! Acest lucru s-a întâmplat pentru că el este într-adevăr bun și cred că a făcut un model uimitor pe care oamenii îl vor aprecia cu adevărat”.

Nu este prima dată când LEGO a creat acest tren iconic. 4551 Locomotiva Crocodile a fost lansată în 1991.

Jamie Berard: ”În ceea ce privește noua strategie de seturi LEGO pentru adulți, nu vedem neapărat acest lucru ca fiind primul tren din serie. Acest set este de fapt o continuare a unei varietăți de trenuri pe care LEGO le-a produs, inclusiv trenuri de marfă, trenuri de pasageri, trenuri de vacanță și trenuri moderne de mare viteză. Când vine vorba de trenuri, Locomotiva Crocodile iese în evidență vizual cu un design proaspăt și atât de diferit.”

Puteți utiliza șinele de la seturile LEGO City precum Tren de Călători 60197, Tren Marfar 60198, Macazuri 60238 sau Șine 60205.

Pe Mindtoys gasiti seturi LEGO din categoriile LEGO ArchitectureLEGO Star WarsLEGO TechnicLEGO NinjagoLEGO ClassicLEGO FriendsLEGO DuploLEGO MinecraftLEGO MinionsLEGO CreatorLEGO DOTS sau LEGO SPEED Champions la preturi EXTREM de avantajoase.