Thursday, July 25, 2019

Servicii de diagnoza auto computerizata la KMG Line Auto Center

Oferim servicii de diagnoza auto computerizata, identificarea, interpretarea si stergerea erorilor intermitente sau permanente pentru toate brandurile auto. Diagnoza auto computerizata poate oferi informatii utile despre sistemele electrice si electronice ale autovehiculelor.
Astazi, majoritatea masinilor sunt echipate cu un sistem informatic de bord care este responsabil pentru controlul unor componente precum bujiile, sistemul de directie, injectorii de combustibil si altele.

In cazul in care exista o problema la motor sau orice alta problema, pe martorul de bord apare o alarma. Computerul de bord al masinii dvs. va spune ca ceva nu este in regula cu sistemul masinii. Cand vezi asta, cel mai bun lucru este sa-ti aduci masina la KMG Line Auto Center ca sa vedem ce se intampla. Daca gasim o problema facem o verificare si examinare inainte de a ne apuca de rezolvat eroarea.
Deci daca martorul de bord indica o eroare, nu o ignorati. Adu-ti masina pentru o inspectie la noi in service auto.
Daca computerul de bord indica o eroare sistemul electric si electronic al masinii este diagnosticat si interpretat cu ajutorul unui program special creat pentru diagnoza computerizata care ruleaza pe un computer si este conectat printr-o interfata de comunicare in computer si autovehiculul dvs.

Iata ce putem verifica prin diagnoza auto computerizata:

- senzorii electrici ai motorului;
- instalatia electrica si bateria;
- presiunea injectoarelor, a turbinei si a modului de functionare;
- starea airbag-urilor;
- climatizare auto, functionare instalatie AC;
- articulatii punte fata si spate;
- sistemul de franare fata si spate;
- presiunea pneurilor;
- bujiile si bobinele de inductie;
- testarea, analizarea si optimizarea sistemelor ABS, ASR, EBD, SRS si ERP;
- cutia de viteze, transmisie automata, variatie continua, DSG, electrovalve
- indicatorii de bord si altele.
Prin operatiunea de diagnoza auto vom scana modulele componentelor masinii, vom citi si interpreta erorile stocate in calculatorul masinii si le vom elimina.
In cazul in care exista o problema la masina dvs. si nu este doar o simpla eroare a computerului de bord va vom detalia problema.

Pentru orice tip de problema apelati la serviciile noastre!
Daca sunteti in cautarea unui service auto profesional, KMG Auto va poate pune la dispozitie servicii precum: mecanica autorevizie si electrica autodiagnoza computerizata si vopsitorie si tinichigerie auto. De asemenea KMG Auto ofera servicii de decontare directa cu partenerii.
Sursa: KMG Auto

Monday, July 22, 2019

Contabilserv: Ce implica activitatea unei firme de contabilitate

Externalizarea serviciilor de contabilitate a devenit foarte apreciata de majoritatea firmelor, deoarece exista unele avantaje foarte mari.
Probabil ne gandim ca alegerea unui contabil sau a unei firme de contabilitate poate fi pana la urma o loterie.

In primul rand, costurile ce tin de evidenta contabila sunt mult mai scazute, comparativ cu cele ale propriului departament de contabilitate. Potrivit statisticilor, economisim cu pana la 50% daca facem un contract cu o firma de contabilitate, comparativ cu salariul unui contabil propriu.
In cazul oricarei firme de contabilitate, se va semna o polita de asigurare profesionala, ceea ce inseamna ca aceasta este raspunzatoare in fata legii in cazul unei erori, iar firma dumneavoastra nu va avea nici o implicare in acest caz.
Daca detineti un business, atunci stiti despre controalele fiscale ce au loc periodic. O firma de contabilitate va va asista pe durata acestor verificari, fiind totodata cea care va reprezinta.
Contabilitatea unei firme este foarte complexa, de aceea, aveti nevoie de personal calificat. In acest mod, dumneavoastra va veti putea ocupa de alte aspecte, cum ar fi organizarea.
In domeniul legislativ exista modificari foarte dese, dar contabilii sunt la curent cu acestea, pentrua realiza o evidenta fiscala in concordanta cu normele impuse de stat.
Firma de contabilitate va supraveghea in permanenta toate documentele, iar in acest mod declaratiile catre ANAF vor fi trimise la timp, pentru a nu exista sanctiuni.
Marea majoritate a firmelor de contabilitate au foarte mare experienta in acest domeniu, deoarece isi desfasoara activitatea de ani de zile, reusind sa indeplineasca cu succes toate cerintele.
Fiecare afacere are particularitatile sale, de aceea, o firma de contabilitate se informeaza initial cu privire la datele companiei, ca mai apoi sa ofere servicii personalizate.
Activitatea firmelor de contabilitate este transparenta, iar dumneavoastra aveti accesul in permanenta la orice informatii sau documente referitoare la situatia contabilitatii.
Cateva din beneficiile pe care le aduce un expert ar fi o gestionare buna, realizand statistici care sa arate raportul dintre profit si pierderi, tine evidenta salariilor, precum si a documentelor relevante.
Totodata, un contabil te poate ajuta cu idei despre cum sa investesti banii intr-un mod profitabil, reducand sansele de a da faliment.
Un expert contabil in Bucuresti este esential pentru orice firma, deoarece lui ii sunt incredintate toate informatiile si resursele unei intreprinderi, fiind, fara indoiala, calea cea mai sigura de mentinere a unei afaceri prospere, in care este pastrata  o evidenta clara. Sunt totodata respectate si  rigorile fiscale.
Concluzionand, firmele de contabilitate pot asigura o buna gestionare a laturii financiare din orice afacere, indiferent de profilul acesteia.  Timpul este foarte important in orice domeniu, de aceea, contabilul trebuie sa realizeze in timp optim toate operatiunile, pentru a asigura un flux de informatii.
Asadar, putem spune despre contabilitate ca este cea care monitorizeaza intreaga activitate dintr-o firma.
Daca iti doresti sa lucrezi cu o firma de contabilitate care sa iti ofere servicii de contabilitateconsultanta fiscala sau servicii de salarizare de calitate, puteti apela la ContabilServ.

Ce trebuie să stii despre Carnitina

L-Carnitina (denumită și vitamina beta) este o substanță care apare natural în cantități semnificative în țesutul muscular. L-Carnitina joacă un rol important în metabolismul celular al grăsimilor.

Ce rol are L-Carnitina

Prima etapa în degradarea grăsimilor în celule este cea hidrolitică (cu formare de acizi grași) și are loc în citoplasmă. În această etapă se formează glicerol și acizi grași cu catenă lungă. Glicerolul (format în cantități mici din grăsimi) este metabolizat în continuare prin reacțiile finale ale glicolizei, urmata de ciclul Krebs.
Etapa finală de catabolizare a acizilor grași cu catenă lungă (beta-oxidarea sau etapa de ardere celulară, cu formare de bioxid de carbon, apă și generare de energie sub forma de ATP) are loc numai în mitocondrii (uzinele energetice ale celulei).
Acizii grași cu catenă lungă au o capacitate limitată de a traversa sistemul de endomembrane și de a ajunge din citoplasma (unde se formează) în mitocondriom (unde se metabolizează). Evident că pentru o metabolizare totală a grăsimilor este necesară parcurgerea celor două etape, și cea inițială, de hidroliză citoplasmatică, și cea finală, de oxidare mitocondrială.
Pentru a se cupla cele două etape catabolice este necesar un purtător (o moleculă cărăuș, un mijloc de transport molecular) care să preia acizii grași din citoplasmă și să-i ducă în interiorul mitocondriomului. Această moleculă purtător este L-carnitina. Gruparea acil (rest de acid gras) este transferată de pe acil-coenzima A (formă sub care apare în citoplasmă) pe carnitină, formându-se acil-carnitina.
Esterul acil-carnitina trece prin membranele mitocondriei, cu ajutorul unui sistem de transport specific și al unei enzime numite translocaza. În ultima etapă a procesului de intrare gruparea acil este transferată de la carnitină la coenzima A mitocondrială, reformându-se acil-coenzima A (de data asta localizată mitocondrial).

L-Carnitina ajută la arderea grăsimilor

În final carnitina se întoarce în citoplasmă, fiind disponibilă ulterior pentru transferul altor resturi de acid gras. Carnitina are deci o acțiune de biocatalizator, la sfârșitul ciclului de reacții metabolice regăsindu-se neschimbată. Aceasta înseamnă și că molecula de carnitină este foarte eficientă, o singură moleculă putând participa la transferul (și la arderea) a mii și zeci de mii de molecule de acizi grași.
Aportul suplimentar de L-carnitină în hrană favorizează deci arderea grăsimilor, iar acțiunea L-carnitinei este amplificată sinergic de către creatinăArderea grăsimilor se declanșează în celule numai atunci când nu este disponibilă glucoza la nivel tisular.
Pentru a se realiza această situație se recomandă fie un aport suplimentar de L-carnitină înaintea unor antrenamente de epuizare, fie luarea unei doze de L-carnitină înainte de culcare ( în amândouă situațiile urmărindu-se de fapt să se creeze L-carnitinei condiții favorabile de acțiune, datorită reducerii disponibilului de glucoză la nivel celular și tisular).
Aceeași scădere a glucozei la nivel tisular se obține și sub acțiunea creatinei, care se combină cu glucoza reducându-i astfel biodisponibilitatea.
Pe site-ul Highenergy.ro puteti gasi de asemenea produse de la Grenade, Since in Sport, Vivo precum proteine din zerclatite proteicebatoane proteicegeluri energizantebauturi energizantebauturi de refaceregainereproteine vegetalecreatinaglutaminaBCAA sau vitamine si minerale.
Sursa: HardBody

Alte articole care v-ar putea interesa:

Șase beneficii esențiale ale utilizării leucinei

Ce sunt pudrele proteice? Care sunt principalele pudre proteice?

Ce efecte au aminoacizii BCAA asupra organismului

Proteinele și aminoacizii – substanțe anabolice